Flanel anyagból lehet karikás kendőt készíteni?
Távol áll a hordozas tőlem csak már néha jó lenne babakocsi nélkül elindulni viszont 14kg nem bírja a karom cipelni a lányom.
Ez az egyetlen eszköz amivel meg tudnék barátkozni és ALKALOMSZERŰEN használnám 10-15-20 percre max.
Viszont annyira nem az én stílusom eze csíkos style....
Vannak nagyon szépek de horror áron. Sose adnék ennyi pénzt ki érte.
A flanel viszont puha rugalmas és szép. :)
A hordozókendőben nem a stílusa az érdekes,hanem a szövése!
Egy flanel anyag nem lesz jó választás. Plusz ugye,ha karikást akarsz,akkor a karika sem.mindegy milyen.
Én azt.mondom,hogy vedd meg,és ha nem kell már ugyanannyiért fogod tudni eladni,persze csak akkor,ha nem használod szanaszét.
Hát az a veszély nem fenyeget, hogy szanaszét használjuk :D
Vettem egy nagyon olcsó fogalmam sincs milyet. Csak azért hogy kipróbáljuk egyáltalán milyen. El tudnám képzelni de csak valami szép anyagból. :/
Szóval a karika megvan az jónak tűnik.
A babaerszény totyogóknak van. Nem tartjàk azt sem túl biztonsàgosnak, mert nem tudod méretre àllìtani és ha reped az anyag kieshet a gyerek.
Rengeteg egyszìnű kendő is van amit utàna olyanra festesz festetsz amilyenre akarsz.
Nyilvàn téged sem vìgasztalna, ha pont a te gyereked az a 10.000 ből aki alatt elreped a hordozó anyaga és kitöri a nyakàt,mert pont úgy esik.
"A flanel viszont puha rugalmas és szép. :) "
Nem ezt fogod gondolni ha màr megtörtént a baj.
De ha csak alkalmakra kell, mondjuk egy egy hétvégére,akkor bérelj. Az is lehet megoldàs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!