Nektek milyen babakocsi vált be ami minőségi?
Olyan sportrészt szeretnék ami mindkét irányból rátehető, összecsukható legyen felsőrésszel, újszülött kortól használható ha lehet hason altatásra is, 4 kerekű ami vastagabb, nem fekete és rózsaszín és ne nőjje ki pár hónap alatt..
Ár az maximum 250 ezer ft legyen, de tényleg tartson ki évekig..
4 hónapos a fiam és már 3. babakocsink van ami nem vált be.
Volt egy touragoonk alap kocsi, az aztán minden buckán megakadt, rázkódott, nem szerettem. Aztán mamakiddies prestige london, ennek meg borzasztó a sportrésze, rettentő gagyi. Most vettem egy P&M kocsit ennek meg kiesik a kereke pedig 200 ezer forint volt.
Elég lenne a sportrész is nekünk.. Kezdek besokallni a babakocsikból.
Maxi Cosi Mura 4. Imádtam, de nem igazán alkalmas tömegközlekedésre és lépcsőn való cipelésre (nem egy esernyőre csukható és nem is könnyű kocsi, de nálunk ez nem volt szempont).
Viszont a sportrésze csak puhafalú mózessel jó, vagy rendes mózest raksz a sportrész helyett.
Quinny buzz Xrta 4...hibátlan.
Én kiegészítettem egy Quinny Zapp Xtra-val, attól függ hová megyünk, azt visszük
Babám 7 hónapos, most nőtte ki a mózest, szóval az is nagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!