Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nektek milyen babakocsi vált...

Nektek milyen babakocsi vált be ami minőségi?

Figyelt kérdés

Olyan sportrészt szeretnék ami mindkét irányból rátehető, összecsukható legyen felsőrésszel, újszülött kortól használható ha lehet hason altatásra is, 4 kerekű ami vastagabb, nem fekete és rózsaszín és ne nőjje ki pár hónap alatt..

Ár az maximum 250 ezer ft legyen, de tényleg tartson ki évekig..

4 hónapos a fiam és már 3. babakocsink van ami nem vált be.

Volt egy touragoonk alap kocsi, az aztán minden buckán megakadt, rázkódott, nem szerettem. Aztán mamakiddies prestige london, ennek meg borzasztó a sportrésze, rettentő gagyi. Most vettem egy P&M kocsit ennek meg kiesik a kereke pedig 200 ezer forint volt.

Elég lenne a sportrész is nekünk.. Kezdek besokallni a babakocsikból.

2016. szept. 1. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Maxi Cosi Mura 4. Imádtam, de nem igazán alkalmas tömegközlekedésre és lépcsőn való cipelésre (nem egy esernyőre csukható és nem is könnyű kocsi, de nálunk ez nem volt szempont).

Viszont a sportrésze csak puhafalú mózessel jó, vagy rendes mózest raksz a sportrész helyett.

2016. szept. 1. 14:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen néztem őt is, csak sajnos nem férne be csomagtartónkba meg lépcsőn is fel kéne cipelni még ha csak 1 emeletet is :)
2016. szept. 1. 14:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Peg Perego Book Pop-up.
2016. szept. 1. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Concord neonk van. Igaz már 2,5 éves a fiam,de még most is szívesen beleül,ha hosszabb sétára indulunk. Nov.-re várjuk a legkisebbet,őt is simán ki fogja szolgálni...
2016. szept. 1. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Quinny buzz Xrta 4...hibátlan.

Én kiegészítettem egy Quinny Zapp Xtra-val, attól függ hová megyünk, azt visszük

Babám 7 hónapos, most nőtte ki a mózest, szóval az is nagy....

2016. szept. 15. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!