Ajánlanátok 3:1 babakocsikat?
A következők a szempontjaink:
- könnyű legyen (3. Emeleten lakunk, nincs lift)
- könnyen összehajtható legyen
- a sportrészt mindkét irányba lehessen fordítani
- a karfája "bőrből" legyen
- a keretünk maximum 150000 Ft
Városban, jó útviszonyok közt fogjuk használni. BKV-zni nem igazán fogunk vele.
Mi espiro vector lite-t használtunk. imádtam!
most is van nekik hasonló, talán kicsit más néven kb ebben az árkategóriában.
Mi a Graco Evo Trio-t választottuk, másfél éve vettük, és nagyon elégedett vagyok vele.
Meg tudom emelni, simán fel tudom rakni a régi Ikarus buszra is, ha kell. Városban szuper, de kavicsos sétaúton is sokat sétálunk vele. Az autósülés része szép tágas és jó eredményeket ér el a törésteszteken. Mi vettünk hozzá az autóban fixen rögzíthető talpat, azzal pedig még kényelmesebb a használata. A sport rész mindkét irányba nézhet, és egy mozdulat az elemeket cserélni. Könnyen csukódik lapra, és egy mozdulattal nyitható. Ja, és NAGYON szép méretű alul a kosár rész, jól pakolható és bírja a terhelést :)
Ami a hátránya:
- nem "bőr" szerű a karfa, és a tolókar nem állítható - nekünk pont jó, de nagyon magasaknak lehet, hogy ez hiányozna
- a rugózása azért nem valami finom
- az autós hordozó egy adapterrel csatlakozik a vázra - jól van megoldva, csak emiatt néha otthon felejtettem
Ez az a babakocsi:
Köszi a válaszokat!
Végül találtunk egy nagyon szimpatikusat, meg is vettük.
Chipolino Mika 3:1
Hasonló a Gracohoz. Ma szállítják ki, már nagyon várjuk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!