Valaki segítene?
Figyelt kérdés
mamakiddies-es babakocsink van! lassan használnánk a sportrészt,de bajba vagyok- nem tudom hogyan kell az 5 pontos biztonsági övet összeszerelni és a használati utasításban sem írja :(2016. aug. 26. 12:41
1/2 anonim válasza:
Konkrét segítséget nem tudok adni, mert nem ilyenem van, de végső esetben esetleg bemehetsz egy boltba, ott tuti meg mutatják.
Persze, csak ha van a közelben...
Bocsi, hogy nem voltam túl nagy segítség.
Meg megpróbálhatod, hogy a youtube-on beírod a keresőbe a pontos típusát, ott szoktak róluk bemutató videókat feltenni, hátha ott mutatják.
2/2 A kérdező kommentje:
youtube-bal már próbálkoztam, ott se mutatta- konkrétan ami a derekánál van öv, azt nem tudom hogy kell hátul elkötni :/
2016. aug. 26. 13:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!