Van valaki, akinek az 1-2 honapos babaja utalta a hordozot, babakocsit? Hogy kozlekedtetek?
Figyelt kérdés
7 hetes babám se a babakocsiban, mózesben sem az autos hordozoban nem marad meg 10 percnel tovabb, utana nyekerges majd ektelen siras. Pedig probaljuk szoktatni, vinni, de semmi valtozas. Sehova Nem tudunk igy vele menni :( normalis ez, ki fogja ezt noni? Vagy van ilyen es szokjam meg hogy a 4 fal kozt maradunk orokre?2016. aug. 24. 09:41
1/7 anonim válasza:
Nem utálta, de tudok tippet! Mi metrózunk, villamosozunk, és nekünk a kendő jó alternatíva volt. Ha mondjuk még fájnak lenn a dolgaid, akkor a férjedet kérd meg, hogy vigye ő, ha nem fájnak, vidd te.:)
Cumit használtok? Az se nyugtatja meg?
2/7 anonim válasza:
Vagy kinövi vagy nem... Próbáljátok ki a hordozókendőt!
3/7 A kérdező kommentje:
Igen a kendo mukodik de sajnos hosszu tavra nem jo, pl elmenni a nagyiekhoz, bevasarolni, baratnokhoz, ez mind auto tav, ott nem segit a kendo :( ott mit csinaljak? Hagyjam uvolteni? :/ a cumit utalja, kikopo az osszes fajtat amit probaltam neki adni.
2016. aug. 24. 11:35
4/7 anonim válasza:
Ha elaltatod, és aztán teszed a hordozóba, úgy sem tűri, felébred?
5/7 anonim válasza:
Lehet én kegyetlen vagyok, de én bizony betettem a hordozóba, mert muszáj volt autóznom! Az elején nem tetszett neki, megszokta. Mindig elmondtam neki, hogy nincs más választásunk, mert menni kell... Ja a klasszikus zene bejött az autóban! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Ugyis felebred ha elaltatom es berakom. Az a babakocsiban neha bejon es ha alva teszem bele tudunk setalni de hordozoban nem.
Hat en is kegyetlen leszek mert muszaj lesz autozni. Mennyire nagyon sirt neked es mennyi ido volt mire megszokta?
2016. aug. 24. 14:21
7/7 anonim válasza:
Lehet hogy el van kényeztetve hogy állandóan kézben van otthon mindenki csak körülötte forog stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!