Caretero alfa babakocsit ismeri valaki vagy hasonlót tud ajánlani?
Figyelt kérdés
14e Ft-tól már láttam,élőben csak messziről láttam,de strapabírónak tűnik.Használ valaki ilyet?Mik a tapasztalatok?Ha nem túl jó akkor hasonlo kategóriában mit ajánlanál helyette?Kimondottan esernyőre csukható kéne.2016. aug. 11. 17:46
1/5 anonim válasza:
Nekünk az van. Tökéletes,strapabiro , nagyon könnyű. Merem ajánlani.
2/5 anonim válasza:
Nekünk Gringo van, de szerintem az Alfa is jó, legalábbis így képről.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2016. aug. 13. 19:52
4/5 anonim válasza:
+1 a Caretero Alfának, mi is ilyet vettünk. Mi kifejezetten könnyűt kerestünk csatangoláshoz, 14 hós kora óta használjuk, hogy strapabíró azt meg tudom erősíteni, mert nálunk nincs aszfalt az utcában, csak kavicsos, és amerre járunk ott is ilyen macskakőszerű térkövezés van. A kereke annyiból jó, hogy hab és nem gumi, így nem pattog. A váz meg tényleg bivalyerősnek tűnik, és ami fő, hogy pillanat alatt csukható, nyitható, és könnyen mosható a huzat. Annyi pénzért simán megéri!
5/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2016. szept. 23. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!