Milyen babakocsit ajánlanátok 100000ft-ig?
1. válaszoló, az még csak az ülőrész. Ebben az árban se mózes, se hordozó nincs benne.
Kérdező, először.tudni kéne az igényeid. Gyűjtsd össze azokat. Baj ha nehéz, vagy csak könnyű a jó. Hány kereke legyen. Fogsz vele buszozni? Mekkora a csomagtartótok? Lapra csukhatót vagy esernyőkocsit szeretnél? Stb...
Először ezeket tisztázd magadban. Nekem pl. White Lux babakocsim van. De nekem soha egy percet sem kell emeljen, és a kocsinknak hatalmas a csomagtere. Így nekem optimális ez a babakocsi. Ha viszont minden nap fel kéne cipeljem az elsőre, vagy a kocsink csomagtere kicsi lenne, akkor tuti utálnám.
Még egy ilyen választ is van, aki lepontoz?? Hát, te beteg vagy biztosan, ha ez szerinted "nem hasznos válasz", akárki legyél is. Szánalmas... Amúgy tök mindegy h szerinted hasznos e vagy sem, a kérdezőnek irtam, nem neked, ezzel nem változtattál semmin. Csak meglep, hogy milyen beteg elméjű irigy emberek vannak...
Én is a Babakocsigyarnál vettem a kocsinkat, igaz picit drágább volt, 130000ft, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Utolsó voltam. :)
Lepontozó, kezeltesd magad, rádfér, hamár babakocsis válaszokat pontozgatsz lefelé... :) ;)
Nekünk ilyen van: Touragoo flame 76e ft (+25e az autós hordozó hozzá, ezt Touragoo cinder néven találod)
Csak a Brendon forgalmazza, rendkívül masszív, praktikus, nagy kerekekkel, terepre is kiváló, mindenben megfelelő - nekünk. De nézz utána, hátha meggyőz (nem csak az ár!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!