Az átalakíthatóság miatt rosszabb a minőség? (Folyt. )
Figyelt kérdés
A multifunkciós babakocsik esetében jobb az, amelyik mózes + hordozó + sportrészből áll?
Okoz valamilyen hátrányt az, ha a mózes sportrésszé alakítható, vagyis csak 2 feltétet (mózes/sportrész + hordozó) adnak a vázhoz?
2016. aug. 2. 06:24
1/3 anonim válasza:
Nem hasznaltam meg ilyen babakocsit.de Nekem spec. nem szimpatikus.
Biztosan jobb a babanak ha egy merev falu,tores nelkuli,teljesen egyenes mozesben fekszik.szerintem.
Eloben nezz mindket fajtat egymas mellett.
2/3 anonim válasza:
Nekem ebben az a nem szimpatikus, hogy a sport így ugyanolyan rövid, mint a mózes, az pedig ritkán hosszabb, mint 75-80. Ugyanez a helyzet, ha ugyanarra a keretre kell felaplikálni a sport anyagát, mint amin a mózes volt.
3/3 anonim válasza:
Minek kérsz véleményt, ha a rákba pontozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!