Nuna IVVI babakocsi vagy Stokke Xplory? Miért ilyen nagy dolog ez a Stokke, szinte már mindenki ilyet tol közben vannak jobb babakocsik is?
magadnak veszed, nem a családnak, olyat válassz, ami neked jó.
Amúgy én pont leszarom, hogy hányan tolnak stokkét, nem figyelgetem folyton, hogy kinek milye van, meg már az Édes Élet előtt is tudtam, hogy nekünk az kell. Egyszerűen magasan van benne a gyerek és nekem ez tetszik. Ezt nekünk semmi más nem tudta így nyújtani. Ilyen egyszerű.
'közben vannak jobb babakocsik is"- itt már meg van a véleményed, másoknak erről más a véleményük. Ezt el kell fogadni, nagyon jó babakocsi, de Mo-n drágának számít, így mintha más státusz szimbólum nem is lenne- én pl házra, tetemes bankszámlára gondolok, az emberek a másikat szapulják, bántják(üres fülekre találnak) egy vacak babakocsi miatt.
De gondoljunk be mi jön utána?
Ha tényleg annyira jól megy egy családnak úgyis jön a magánóvóda, a fizetős suli a külföldi tanulmányok, ezért már valószínűleg halálbüntetés is járna egyesek szerint.
Szerintem élőben amúgy nincs szapulás, inkább az ilyen oldalakon mászik elő a sok degenerált, más kategóriákban is ez megy. Ha van valami dolog, (egyesek még egy üveg kólát is luxusnak és villogásnak tartanak) akkor rögtön jön a fikázók két csoportja:
1. Én megtehetném, hogy elmegyek/megveszem de nekem aztán nem kell, mert egy szar.
2. Ha lenne rá se venném meg és különben is, én fél évig élek annyiból egy ablaktalan sufniban, amennyit te erre költesz, de nálunk bezzeg van szeretet!!!!
A legviccesebb mikor tapasztalatot kér az ember, erre a két fenti ezt vagy ehhez kísértetiesen hasonló dolgot odaböfög, és még büszke is rá, hogy kvára nem a kérdésre válaszolt.
Esküszöm, ha azt kérdezném, hogy itt van előttem egy alma meg egy körte, melyiket egyem meg, akkor arra is jönnének ilyen válaszok, hogy hogy lehetek olyan hülye, hogy nem egy narancsot eszek, vagy hogy van pofám ilyen menőző kérdést feltenni, mikor neki csak száraz kenyere van otthon.
Pontosan ahogy leírtad!
Mert Magyarországon a jómód jelének tekintik...
Küldöldön minden második anyuka Stokke Xploryt tol mert kényelmes, gyönyörű és elegáns és a babák is szeretik, és mert az ára ottani fizukhoz képest nem egetverő.
Azt nem számolják össze hány Royce Phantom gördül ki a Westendből vagy a MNB környékéről...Na, pedig az már valami!
Egyébként amelett hogy szemetgyönyörködtetően elegáns babakocsi, sajnos vannak hátrányai mint pl nem könnyű összecsukni.
De ez a baba+mama kényelmes sétákra lett kitalálva nem arra hogy a boltba lefuss vele macinaciban egy liter tejért.
Én imádtam, de volt mellette egy másik sportbabakocsi is, mert a kettő így egészítette ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!