Mózest mikor cseréltétek le a sportülésre?
Most 3 hos de mar par hete a sportban setalunk.
Egysueruen kinotte a mozest :D nem egy atlag meretu gyerek.
A spptunk is vizszintig dontheto de En mar dontom addig.kagylo ules es igy eleg hulyen nez ki.....a feneke az egben...ugy van,hogy a mienken van 3 fokozat plusz a hattamla meg lejjebb eresztehto egy "heveder" vagy nem tudom mi segitsegevel.olyan allithato valami mint a taskak pantjanal.azt engedtem lejjebb.i gy a fenek resze nem fuggolegesen van,de a hattamla vizszintesebben.
Na ezt jol elmagyaraztam....:)
Hordozoban csak akkor van ha autoval megyunk valahova,pl. Bevasarolni.azt gyors rarakom a vazra es nem kell ki,betenni a gyereket.pedig a mi mozesunk is dontheto de a levego sem ugy jar benn mint a sportban.es azert melegek vannak mar.meg hat vegig is eri.
3 hónapos korában cseréltük le vízszintbe dönthető sportrészre. De én szeretem még használni az újszülöttszűkítőt hozzá.
Nézelődik, nevet a fák lehulló levelein, mosolyog az emberekre, akik elmennek mellettünk, ha pl. kültéri helyen ülünk. Szerintem megéri cserélni.:)
Az egyetlen, ami zavar benne, hogy ez már nincs olyan jó magasan, mint a mózes meg a hordozó volt, kicsit lentebb került a gyerek, de nem annyira, mint a többi babakocsinál, de engem zavar.
köszi, hogy írtatok!
akkor lassan én is cserélhetek? kagylóüléses, de ugye dönthető...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!