Babahordozót mikor cseréltetek autósülésre? Melyik kategóriát és márkát vettétek belőle? Mit ajánlanátok ebben az esetben?
1 éves,pont most veszünk neki autsülést. 8 kiló.
Állítólag minél később,annál jobb,mert az ülésben már neki kell megtartani a fejét egy nagyobb fékezésnél.
az én fiam 8 hónapos, 8 kiló és 75 centi. kilóg a lába a hordozóból és kényelmetlen már neki. mi espiro optima 0-25 kg ülést vettünk neki. háttal kötöttük be, és dönthető 4 fokozatban, így majdnem olyan, mintha hordozóba lenne. még ő sem tud egyedül ülni. mi sokat utazunk, úgyhogy fontos a kényelem.
szerintem te is olyat nézz, ami még beköthető háttal, van benne szűkítő párna, és dönthető is legyen mindenképpen!
mi römert veszünk,a biztonságra megyünk,ez a legjobb.meg a maxi cosi.
a 9-18kg a jobb,mert ami mindenre jó,az nem jó semmire
Szia!
Nekünk is hasonló problémánk volt, nekünk PP babahordozónk volt, és a kisfiam mindig felemelte benne a fejét, így féltem mindig hogy kiesik .
Nekünk Besafe izi comfort van, mikor megvettük 2 hónapja, azt mondták ez a legjobb akkor még a kisfiam sem tudott ülni, de belepróbáltuk és nem volt vele semmi gond.
Dönthető, kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!