4,5 hónapost tennének nem szemben, hanem háttal babakocsiba?
2 kocsim is van de egyik sem tolhatő szembefordítva. Ajándék- illetve kölcsönkocsi, nem én választottam.
Mózest használunk de kezdi kinőni, nem tud kalimpálni kedvére.
Szeretném látni mit csinál és azt is szeretném, hogy amíg nem lesz nagyobb ő is lásson. Próbakört mentünk, addig elnézelődött.
Vízszintesig dönthető, azzal nincs gond.
Jó lenne venni egy átfordíthatót, csak hát pénz - és a családom szerint is 2 kocsi mellé minek még egy.
Ha a kupolát felhúzom már nem látom.
Most is hátrafelé utazik a mózesben, ez ellen eddig nem volt kifogása.
Miért àrtana,ha hàtrafele utazik?
Baba koràtól össze vissza tolom. Àtfordìtható karos a babakocsi. Nagyjàból azon múlik,hogy honnan süt a nap vagy fúj a szél.
Felesleges babakocsit venni ezért. Ha akarod tudni mit csinàl,akkor megàllsz és megnézed,ennyire egyszerű.
Nekem átfordítható, a kisfiamat is ilyen korúan "költöztettem" át a nagyfiús kocsijába. Először velem szemben utazott, de 1-2 hónap után át kellett fordítanom, mert nem én érdekeltem, hanem a többi látnivaló. :) (Ekkor már picit döntve volt a háttámla, kilátott.)
Semmi baja nem lesz szerintem, bár nekem is furcsa volt elsőre, hogy nem látom állandóan.
Most már ülni tud, úgyhogy jobb a helyzet, látom a buksiját, hátra is fordul néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!