Milyen hordozó kendőt tudnátok ajánlani?
Nekem Little Frog, Nandu és Amazonas kendőm is van, a legjobban a Nandu és a LF karikásomat szeretem, de a többivel is szeretek kötni. Mivel mindig rohanunk valahová és késésben vagyunk, ezért karikás-párti vagyok, abba nagyon gyorsan bele tudom rakni - szinte becsukott szemmel is. :)
Ha van a közeletekben babahordozó klub, akkor kölcsönözz.
Egyébként a Little Frog a legtöbb ismerősömnek bevált, Nanduból ki lehet fogni nagyon rossz szériásat. Az Amazonasom eléggé csúszik, azt nem annyira szeretem.
Amúgy a Storchenwiegét, a Hoppedizt meg a Didymost is sokan szeretik.
Nehéz választani. ;)
Az attól függ, mire akarod hasznàlni, mik a preferenciák. Rugalmast nyárra semmiképpen. Mi tavaszi babával azzal kezdtünk, 3 hosan váltottam karikára, egy Yarom van, szeretem, hamar meg lehet tanulni kezelni. Hosszú utakra nem járunk, vagyis nem vagyok sokat sétálós, de kocsiból ki-be, vonaton-buszon ki-be csomagolom a gyereket, nekem ez a legpraktikusabb. Hosszú kendő nem jatszik sajnos, szabadban kotogetni macera, lelőtte a földre, stb...
Van Fb-on egy csoport: babahordozas kérdések és válaszok, ott tudnak neked segíteni választani :) esetleg hordozós klubot keress fel, tudsz próbálni, tapizni, érdeklődni.
én a kisfiammal nem kendőztem, majd tesóval majd máshogy lesz.
próbálgattuk, de már a hordozós kor végén szereztem be őket:
dd katja batyukendő (mint az álom, olyan puha)
carolino karikás
nandu tricolor podegi
és volt kezdetektől egy g.remese mt, amit imádtunk, 3,5 évesen még simán feljött hátamra benne a Muki.
rugalmast nem vennék, de majd még egy hosszúkendőre tuti be fogok ruházni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!