Találtam egy jó babakocsit nektek mennyire tetszik? Erős masszív jó a rugózása és árban is jó. Barátnőm is ilyet vett és nagyon meg van vele elégedve.
Figyelt kérdés
Bár még csak 12 hetes vagyok és még korainak tartom a vásárlást de ha még később is meglesz akkor tuti megveszem. Gyönyörű megkímélt állapotban van igaz kicsit messze hozzánk de lehet alkudni is az eladóval. Te mennyi idős terhes voltál mikor megvetted a babakocsit? [link] 2016. jún. 15. 23:30
11/16 anonim válasza:
A bergon ára sem pontos, mi ugyanilyet vettünk egy hónapja újonnan. Ha mindent kérsz hozzá akkor kb. 100 ezerre jön ki. (Semmi extrára nem kell gondolni, csak mózes, hordózó, sportrész, és ehhez adják a pelenkázót, esővédőt stb.) A 70 ezres ár nagy kamu, annyiért nem tudod megvenni, de ez kiderült a helyszínen rögtön.
12/16 anonim válasza:
Nekünkk is bergon van Q12 imádom. Hordozó mózes sport résszel került 100ezerbe. Szóval igen nem mindegy mi van hozzá. Érdemes körbenézni. Nálunk a csopiba hasonló kocsik 40-45ezerét mennek állapottól függően.
13/16 anonim válasza:
Ja még valami nekem 36hétig kislányt mondtak 36hetes uh azt mondta a doki van ott valami fiút mondott. Szóval 12 hetesen tuti nem venném meg ha csajos vagy kifejezetetten pasis kocsit szeretnék. Én megvettem 16 hetesen de bézs fekétét mert tudtam hogy a kistesónak is ez lesz majd a kocsija. Szóval jól gondold meg!!
14/16 anonim válasza:
micsoda elrejtett reklám ;)
ügyes! ;)
Bár a babakocsi borzalmas ... kinézetre is és minőségre is, de ugye ízlések és pofonok....
15/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom semmit nem érdemes itt kérdezni. Mennyi jóindulatú ember. Tény és való hogy kicsit felpörögtem hogy megtudtam jön a baba. Már rég vártuk és most végre sikerült. Igen mire újan összeszeded sportrész Mózes autós hordozó több mint egy 100 as a 11-es jól írja. Szerintem jó állapotban van az árából meg biztos lehet faragni. Mindenről lehet alkudni.
2016. jún. 16. 23:56
16/16 anonim válasza:
De 12 hetes terhesen minek vennel ilyen lanyos babakocsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!