Stokke Xplory babakocsi összecsukva mekkora csomagtartót igényel? Befér egy kisebb kocsiba?
Én Suzuki grand vitarával járok, abba is belefér, de annak a többihez képest n agy a csomagtartója.
Szerintem, ha nem bogárba, vagy kispolski-ba nennéd, nem lehet gond, be kell férnie egy kis swift-be is
Egy akkor 4 éves VW Golfom volt, és nem igazán fért bele.
Ha beleraktam nem fért bele már más csomag, illetve így is ki kellett vennem a felsőrészt, hogy tágas legyen a csomagtér.
Én soha nem vittem bevásárolni vagy plázázni, csak a ház körül használtuk. Xplory V4-em volt.
2010/ Mercedes A150 : éppen hogy belefér, azt nem mondom hogy bele kell spéselni de szélességben teljesen kitölti a csomagteret, ha nem huzom el a kalaptartó redőnyt akkor elfér rajta még valami de ha ráhúzom akkor olyan mint egy szardíniás konzervdoboz.
Bevásárlásnál a hátsó ülésre vagy annak a lábterébe kell pakolni mert nem fér bele.
Egyterű terepjáróknál van több hely.
De szerintem a te cabriodba éppen hogy belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!