Babakocsi hátul nagy gumis kerékkel, elöl kisebb és nem Quinny? Vki tud ilyet?
Figyelt kérdés
Amire mózest és sportülést is lehet tenni, esetleg hordit. A hátsó kereke nem habosított műanyag hanem fújhatós gumis.2011. jan. 28. 16:56
2/11 A kérdező kommentje:
Annak konkrétan fújósak a hátsó kerekei? Azzal egy bajom van hogy kicsi a pakolós része alul:(
2011. jan. 28. 17:10
3/11 anonim válasza:
Esetleg Concord Neo? Vagy Maxi cosi Mura?
Vagy pont az ára miatt nem Quinny?
Az olcsóbb kategóriákat sajna nem ismerem.
5/11 anonim válasza:
Nekem Maxi cosi mura 3 van nagyon szeretem!
6/11 anonim válasza:
Nekünk Concord neo van!
Hátul ngyobb kerekek, de nem fújhaós! és kicsi nagyon a pakolós része :( nagyon
7/11 A kérdező kommentje:
Hát igen a gond az hogy a Mura mózessel hordival még használtan is drága, a Concordról nem is beszélve :( Köszönöm azért.
2011. jan. 28. 20:36
9/11 anonim válasza:
Szia!
A mi babakocsinknak hátul nagy gumis, fújható kerekei vannak, elől kisebbek. nagy tárolózsák, lábzsák, esővédő mózes, sport, hordozó, amit a kocsiban is lehet rögzíteni, illetve a babakocsira is fel lehet tenni adapterrel. És éppen most szeretném eladni, ha gondolod, küldök róla képeket.
10/11 anonim válasza:
Első vagyok.Igen ,felfújhatóak a hátsó kerekek és sajnos valóban kicsi az alsó pakolós rész :(.De ezt leszámítva szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!