Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miért nézik le a Stokke-s...

Miért nézik le a Stokke-s anyukákat?

Figyelt kérdés

2016. máj. 5. 19:12
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Ja, az alfások kicsit más kategória. Náluk nem státusz szimbólum a kocsi, igenis felülnek a buszra, sokan teljesen átlagos anyagi körülmények kötött élnek. Egyszerűen köszönnek egymásnak, mindegy, hogy 30 éves, kikalapált példányt vezetnek, vagy a legújabb modellt. Nem a pénzről, felsőbbrendúségről szól a dolog, pusztán egy gesztus.
2016. máj. 9. 06:10
 62/66 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom, olyan jót derülök rajtatok, h képesek vagytok bármin és bárhogy összeveszni.... És ahogy fikázzátok egymást!!! :) hát az valami csodálatos!!! :D Köszönöm szépen kedves nem tom hányas hozzászoló mi nagyon jól állunk anyagilag:) csak h értsd 3 autó hitelmentes természetesen.. Abból az egyik eladó ha valakit érdekelne ;)

Tehát hidd el a Stoke megvásárlása szted problémát okoz?? ;) :D

Na de ennyit rólam...

Semmi gond a stoke-s anyucikkal, csak olyan trógerül néznek ki és mégis felemelt fejjel tolják azt a b.kocsit... Kérlek.... Legalább magatokra is adjatok!! :D ne csak arra amit toltok...

Nos igen én is láttam tescoba stokos anyucit.. Nem értem?! Hogy is van ez??

Mindenesetre a kérdést már megérte kiírnom!!

Én hátra dőlve, jót mosolygok rajtatok.. ;)

Hagylak titeket kibontakozni.. Csak ügyesen ám.. <3

2016. máj. 9. 11:21
 63/66 anonim ***** válasza:
80%

Lenézni amiatt lehetne valakit, ha pl. nem tudja, mit jelent a "lenézni" kifejezés, mégis kérdést ír ki róla a gyakorin.

Babakocsi miatt nem.

2016. máj. 10. 17:04
 64/66 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező! Soha nagyobb örömöd ne legyen... Elég szar életed lehet, ha ez ekkora boldogsággal tölt el :)
2016. máj. 10. 19:30
 65/66 anonim ***** válasza:
LOL. hát nekem a személygépjárművem került annyiba (nyilván használtan) mint egy ilyen Stokke újonnan. nos, az biztos hogy valami olcsóbb dologban fogom tologatni a gyereket, de még az is lehet hogy hordozni fogom, viszont legalább nem kell majd elviselni ahogy a csöves ráturházik a buszon, vagy az öregasszony elkezdi csesztetni, vagy engem kérdezget a gyerekről.
2016. máj. 18. 20:24
 66/66 anonim ***** válasza:
Kész ez a kérdés 😄
2020. dec. 31. 21:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!