Nem kell belinkelned semmi ostobaságot mert nem nézem nézem meg!
Lexarom az ócska kis életedet veled egyutt. Nyugodtan ideologizald meg, hogy ki es miért sznob, csinálj saját magad fajta ra is egy ideológiát...
Nekem van autóm, vezetek is kedves 73%!
Hihetetlen a stílusod.
Jezus....most ez komoly??
Kepzeld kedves utolso,nem esne nehezemre stokket venni megis busszal jarok...no nem azert mert autora nem telne,egyszeruen nem tudok vezetni...huu azanyja..felek a volan mogott.
Igaz Apa is "csak" egy opelt vezet,mert Neki az a favorit...vezethetne bmw-t,volvot,mercit de Neki nem az kell.
Na akkor most Mi mekkora csorok vagyunk :D :D :D jahh nem is.ha bejonnel hozzank lehet leesne az allad...
Es jarok sparba,sot tescoba is.
De a 3 gyerekem tud koszonni,kerni,megkoszonni es tudjak,hogy ha valamire szukseguk van azert tenni kell!!normalis emberek lesznek.nem ilyen hulye bekepzelt barmok mint Te!
Ja,ragott almank sincs...huuuuu...
Tudod a normalos embereknek nem az szamit mit vesz ki a zsebebol,mit tol,mit vezet.Nekunk az emberi kapcsolatok ennel sokkal fontosabbak.
Szanalmas vagy...
"Aki még autót vezetni sem tud, az inkább ne osztogassa az észt."
Nagyokos, elárulod, hogy hol osztottam az észt? Egyébként én miért vagyok kevesebb, csak mert nem tudok vezetni, te majom? Tudod te, hogy hányan furikáznak kocsival a seggük alatt úgy, hogy még annyira sem tudnak vezetni, mint én? De azért vígan veszélyeztetik a közlekedés összes többi résztvevőjét, mert hát nekik derogál buszra szállni. És akkor én, aki beismerem, hogy nem tudok vezetni, a te szemedben még arra sem vagyok jogosult, hogy egy kib*szott babakocsiról véleményt mondjak. Ne haragudj, de szánalmas a hozzáállásod.
Másik kedvencem tőled:
"Valószínűleg minden embernek van egy egészséges öntudata, hogy akkor ad ki ennyi pénzt egy babakocsira, ha van autója."
Vágod, hogy se a férjem, se én nem vezetünk? Akkor miért lenne autónk? Hogy nézegessük?
Amúgy, te egyetemista korodban szálltál tömegközlekedésre utoljára? Na erre mondom azt, hogy röhej, nem arra, hogy többszázezres babakocsi van a gyereked úri popója alatt. Illetve, nem is ezt, hanem azt, ahogy így rácsodálkozol, hogy tömegközlekedéssel milyen emberek járnak, és hogy azt hiszed, ők alattad állnak. Itt, ahol én lakom, egy rakás ember jár busszal azért, mert a munkahelye közelében nem lehet parkolni, a busz viszont viszonylag közel áll meg. Mondjuk magam sem tudom, hogy ezt egy ilyen sznob idiótának miért magyarázom, szerintem úgysem fogod fel :D
Azt hiszem, 73%-os megadta a választ az eredeti kérdésre. Miatta, és a hasonszőrűek miatt nézik le a Stokke-s anyukákat.
Mert azzal nincs baj, ha valakinek sok a pénze, a probléma ott kezdődik, amikor kibújik a szög a zsákból, hogy mennyire lenézi a többieket. És úgy tűnik, ehhez elég ellentmondani nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!