Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vásároltam egy használt...

Alid kérdése:

Vásároltam egy használt quinny buzz 3-at mózessal, hordozóval, sportrésszel. Normális az hogy a mózes és a hordozó billeg a vázon? Biztonsággal használható?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 18:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

4:32, 4:44, A lényeg ott látszik. Ahogy megmozdul, annyira mozog. Csak ugye ott alig ér úgy hozzá a csávó.

https://www.youtube.com/watch?v=2i234Y4QtqY

2016. ápr. 27. 22:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a sportrész rendben van. Viszont a mózes és a hordozó is ennyire billeg.
2016. ápr. 27. 22:30
 13/21 anonim ***** válasza:
szia. én is ilyet vette, használtan és nekem is billeg, én is aggódtam miatta. Barátnőm azt mondta, normális, azért van, hogy ne rázza ki a szr út a gyerekből a lelket. Eddig elhittem neki :) (még pocakban van, gyakorlatban nem tudom, milyen lesz)
2016. ápr. 27. 23:23
 14/21 anonim ***** válasza:
Arról hogy ne rázza ki, a kerekek lengéscsillapítójának kellene gondoskodni.
2016. ápr. 28. 07:09
 15/21 anonim ***** válasza:
Viszont, ha az új termék is ilyen?
2016. ápr. 28. 07:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem nem ilyenem van, de már hallottam mástól is, hogy billeg. Szerintem ha nem tud leesni, mert jól fogja az adapter, meg csak picit billeg, akkor én beletenném. Semmi baja nem lesz. Nekünk a sportrésznek a háttámlája mozog a döcögőkön. Az sem törik le. Egyébként mintha ha a mózes nekünk is billegett volna. Simán használtam. Persze nem annyira, hogy kiessen. De 1-1 döcinél megmozdult.

Egyébként ha belefondolsz, használat közben kopnak, előbb-utóbb kikopik. Pl nekünk a tolókar lötyög kicsit.

2016. ápr. 28. 08:00
 17/21 anonim ***** válasza:
ha benne lesz a baba, a súlya is tartani fogja, még ennyire sem fog amúgy billegni. :)
2016. ápr. 28. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Buzz Xtra 4-em van. Újonnan vettem és az én vázamon is billeg a mózes. (hordozót nem vettem hozzá, így azt nem tudom)

Muszáj, hogy minimális kilengése legyen kb. 5-5 cm elől-hátul...

Nem gond, használhatod biztonsággal!

2016. ápr. 28. 11:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Na látod! ;)

Baby Eleganc-és.

2016. ápr. 28. 13:58
 20/21 A kérdező kommentje:

Ma megnéztem egy másik használt ugyanilyen babakocsit, ugyan úgy billegett rajta a mózes, (pedig vadi új adaptert vettek hozzá, mert a régi eltűnt) mint azon amit vettem.

Mindenkinek köszönöm a rengeteg hasznos választ! Megnyugodtam és nyugodt szívvel bele teszem majd a babát!

2016. ápr. 28. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!