Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Vásároltam egy használt...

Alid kérdése:

Vásároltam egy használt quinny buzz 3-at mózessal, hordozóval, sportrésszel. Normális az hogy a mózes és a hordozó billeg a vázon? Biztonsággal használható?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 18:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha billeg, akkor nem.
2016. ápr. 27. 19:19
 2/21 A kérdező kommentje:
Youtube-on néztem videókat és a vadi új vázon a mózesnek van valamennyi kilengése. Az a baj, hogy nincs összehasonlítási alapom, mert nincs a közelemben olyan bolt, ahol ezt a típust megtudnám tekinteni, csak rendelésre hoznak.
2016. ápr. 27. 20:18
 3/21 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk Baby Elegance van, a 3 kerekű, ha rákeresel. Elég hasonló.

2 ponton csatlakozik a vázra a hordozó, az éppenhogy mozog. A mózeskosár is 2 ponton csatlakozik a vázhoz, de van az alján egy kar(vagy olyasmi)amit ki kell hajtani, és a vázhoz rögzíteni 2 helyen. De így is van egy icipici mozgása a mózesnak. Leheletnyi, nem több. A tiéden nincs ilyen?

Sportrész van hozzá?

Mi már nem használjuk se a hordozót, se a mózest, de nem volt velük semmi gond. Szerintem az ilyen 2 ponton rögzülő babakocsik ilyenek. Hacsak nem 2-300.000 Ft-osak. De hátha megcáfol valaki. ;)

2016. ápr. 27. 20:49
 4/21 A kérdező kommentje:

2 ponton adapter segítségével kapcsolódik a vázhoz a mózes és a hordozó is, és nincs semmiféle kar, amivel pluszban rögzíteni lehetne. Akkor lennék nyugodt, ha tudnám, hogy így is biztonsággal használható.

Gondoltam rá, hogy másik ugyanilyen használt babkocsit megnézek, hogy az mennyire billeg. Habár lehet akkor sem kapok választ a kérdésemre.

Sportrész is van hozzá, de az simán csatlakoztatható a vázra, ahhoz nem kell adapter. A sportrész is billeg kicsit, de a youtube-on látott videón is mozog a vadi új is.

2016. ápr. 27. 21:05
 5/21 anonim ***** válasza:

A sportrész mozog nekünk a legjobban, de használom, már egy ideje.A miénk videóján is látszik a billegés.

Szerintem ilyenek és kész.

2016. ápr. 27. 21:14
 6/21 anonim ***** válasza:

Nem ilyen kocsink van, hanem egy noname, de még annál se billeg, pedig ugyanígy két ponton kell rögzíteni. Kétlem, hogy normális jelenség.

Megnézted, egyforma mindkét adapter? Nincs letörve semmi?

2016. ápr. 27. 21:17
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 27. 21:17
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha a videón is látszik a tiéden kérdező és a miénken is, akkor nem hiszem, hogy baj lehet.
2016. ápr. 27. 21:24
 9/21 A kérdező kommentje:
Egyforma mindkét adapter, nincs letörve semmi. Arra gondolok, hogy a használattól bekövetkező kopás miatt billeg. Nagyon rosszul érzem magam, mert ez az első babakocsi, amit vásároltam és képek alapján döntöttem. Tapasztalatlan vagyok, és sajnos most tanultam az esetből, igaz nagy tanulópénzt fizettem.
2016. ápr. 27. 21:27
 10/21 A kérdező kommentje:
Belinkelnéd a videót?
2016. ápr. 27. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!