Vásároltam egy használt quinny buzz 3-at mózessal, hordozóval, sportrésszel. Normális az hogy a mózes és a hordozó billeg a vázon? Biztonsággal használható?
Szia! Nekünk Baby Elegance van, a 3 kerekű, ha rákeresel. Elég hasonló.
2 ponton csatlakozik a vázra a hordozó, az éppenhogy mozog. A mózeskosár is 2 ponton csatlakozik a vázhoz, de van az alján egy kar(vagy olyasmi)amit ki kell hajtani, és a vázhoz rögzíteni 2 helyen. De így is van egy icipici mozgása a mózesnak. Leheletnyi, nem több. A tiéden nincs ilyen?
Sportrész van hozzá?
Mi már nem használjuk se a hordozót, se a mózest, de nem volt velük semmi gond. Szerintem az ilyen 2 ponton rögzülő babakocsik ilyenek. Hacsak nem 2-300.000 Ft-osak. De hátha megcáfol valaki. ;)
2 ponton adapter segítségével kapcsolódik a vázhoz a mózes és a hordozó is, és nincs semmiféle kar, amivel pluszban rögzíteni lehetne. Akkor lennék nyugodt, ha tudnám, hogy így is biztonsággal használható.
Gondoltam rá, hogy másik ugyanilyen használt babkocsit megnézek, hogy az mennyire billeg. Habár lehet akkor sem kapok választ a kérdésemre.
Sportrész is van hozzá, de az simán csatlakoztatható a vázra, ahhoz nem kell adapter. A sportrész is billeg kicsit, de a youtube-on látott videón is mozog a vadi új is.
A sportrész mozog nekünk a legjobban, de használom, már egy ideje.A miénk videóján is látszik a billegés.
Szerintem ilyenek és kész.
Nem ilyen kocsink van, hanem egy noname, de még annál se billeg, pedig ugyanígy két ponton kell rögzíteni. Kétlem, hogy normális jelenség.
Megnézted, egyforma mindkét adapter? Nincs letörve semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!