Családi házban lakók, hol tároljátok a babakocsit?
Nekünk van folyosónk,én betolom a házba.
A garázsba sehogysem tudom rakni mert nem férek be a lakókocsitól,a tárolóba meg a házon belül lehet bemenni,így fölösleges továbbvinni az előtérből.
Beviszem az előszobába. Van egy függönnyel takart beépitett "szekrény". Kivettük az alsó polcot és igy befér a babakocsi.
Garázsunk nincs. A kamrába meg bejárása van a kutyának igy oda semmiképp se tenném.
2es vagyok: mert hülye vagyok :) a másik kérdésre akartam válaszolni. :) Nézd el nekem.
Szóval mióta kertesben lakunk, azóta behozzuk, mert már loptak el egyet a verandáról.
Előző babámnál a teraszon...egészen addig amíg egy macska le nem pisilte :( Pedig nincs is macskánk...
Olyan macskapisi szaga lett, le sem tudtam semmivel sem mosni, így nem is használtam tovább...ha rám hallgatsz a teraszra nem teszed :)
Most a házban tartom, igaz még csak két hónapos, néha abban alszik, amíg főzök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!