Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Patron Apollon Alux babakocsi?

Patron Apollon Alux babakocsi?

Figyelt kérdés
Hallott valaki róla?A képek alapján nem rossz-ajándékba kapnának-de nem találok magyar leírást csak lrngyel szlovák cseh..
2016. ápr. 21. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Rém ronda már bocsi.
2016. ápr. 21. 12:49
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, de sajnos nem tudok róla véleményt írni.
2016. ápr. 21. 12:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Első akkor szerencse hogy nem te fogod használni.
2016. ápr. 21. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik. Mint anyuka látom a lelki szemeim előtt, hogy a fordulás borzalmas vele a kerekei miatt. A képeken valamiért nekem instabilnak tűnik. Úgy egy az egyben nem tetszik és nem is praktikus.
2016. ápr. 21. 15:17
 5/10 A kérdező kommentje:
De nem ezt kérdeztem...No mindegy.Kösz a válaszokat.
2016. ápr. 21. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
4 gyerek után mondhatom, hogy nem fogod szeretni....
2016. ápr. 22. 09:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Rengeteg ilyen nagy kerekű többfunkciós babakocsit látok.Van a családban kisebb bolygókerekes(chicco) utálja a tulajdonosa.A dupla kerekek egymás felé dőlnek,nincs a karfán lábköztartó csak a biztonsági öv az is csak deréknl nincs lábzsák a sportrészhez a mózes lábzsákja nem jó a hordozóra a dokkoló függőlegesen tartja a pár hetes babát stb...Jah és fapados a rugózása ami nincs is.Nálunk nagyon rossz a járda(hepe-hupa,gödrök,kavicsos szakasz stb) ezért gondolta azt a keresztszülő hogy ez legyen.Nekem nem gond ha le kell nyomnom az elejét hogy fordulhassak viszont a sportrész elég kényelmesnek látszik,a mózes elég zárt hogy a hideg szél ne hatoljon be és forgatható a tolásirány.Tetszett a quinny is de az nem forgatható.Legalábbis amit én néztem.Mindennap sétálok,a parkban szinte csak ilyen kocsikat látok.

Szóval ha valaki tényleg használt ilyet és nincs jó tapasztalat a felfújható nagy kerékkel stb azt szivesen olvasom.Az autónkba is befér mert terepjáró.

2016. ápr. 22. 11:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ennek nincs külön mózes meg sport része. Ez nem 2in1 babakocsi. Ennél a fajtánál a mózesből csinálsz sportot.
2016. ápr. 22. 12:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudom.Kiemelhető nem merev falú betét a mózes.Ez miért baj?
2016. ápr. 22. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Tegnap megkaptuk.A kicsi 6 hónapos.Nagyon kényekmes tolni,a könnyű aluváz miatt emelni sem nehéz.Hatalmas a fekvő-ülő felület,a kupola több részből áll,van benne szúnyoghálóbetét,lábvédő,lábzsák,téli bundazsák,esővédő.A kupolán 3 zseb,betekintőablak,zseb a lábzsák elején,duplán rögzíthető mózes-ami idén télen is jó lesz a gyereknek mert kivehető a merevitője,igy ülni is tud benne miután a felső része elég puha ehhez.4 rugón van a váz,kellően tompit minden egyenetlenséget.A biztonsági öv 5 pontos párnázott.A kerekek felfújhatóak,10 colosak.A kar magassága,dőlésszöge állitható ahogy a tolás iránya is.Szerintem ez elég jó kompozició.És nem csúnya.Arányos.
2016. ápr. 24. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!