Patron Apollon Alux babakocsi?
Rengeteg ilyen nagy kerekű többfunkciós babakocsit látok.Van a családban kisebb bolygókerekes(chicco) utálja a tulajdonosa.A dupla kerekek egymás felé dőlnek,nincs a karfán lábköztartó csak a biztonsági öv az is csak deréknl nincs lábzsák a sportrészhez a mózes lábzsákja nem jó a hordozóra a dokkoló függőlegesen tartja a pár hetes babát stb...Jah és fapados a rugózása ami nincs is.Nálunk nagyon rossz a járda(hepe-hupa,gödrök,kavicsos szakasz stb) ezért gondolta azt a keresztszülő hogy ez legyen.Nekem nem gond ha le kell nyomnom az elejét hogy fordulhassak viszont a sportrész elég kényelmesnek látszik,a mózes elég zárt hogy a hideg szél ne hatoljon be és forgatható a tolásirány.Tetszett a quinny is de az nem forgatható.Legalábbis amit én néztem.Mindennap sétálok,a parkban szinte csak ilyen kocsikat látok.
Szóval ha valaki tényleg használt ilyet és nincs jó tapasztalat a felfújható nagy kerékkel stb azt szivesen olvasom.Az autónkba is befér mert terepjáró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!