Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyire számít a babakocsi...

Mennyire számít a babakocsi súlya?

Figyelt kérdés
Ha nem fogok alapvetően BKV-val közlekedni, csak autóval, számít mennyire nehéz a babakocsi? A váz ki-be rakásánál a csomagtartóba, vagy mikor tolom, érezhető a különbség és van jelentőssége? Nem tudom szempont legyen-e a súly vásárlásnál vagy ebben az esetben mindegy? Ja még annyi hogy családi házban lakunk, nem lakásban, de 3 lépcsőfokot azért fel kell emelnem, mikor viszem be a bejárati ajtón.
2016. ápr. 18. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem, amikor a kocsiból kiveszed, vagy épp be, akkor nem sokat számít pár kiló, de 10 sem. gond ott van, mikor a babakocsiban benne van a 10kilós gyerek, vásároltál 10 kiló cuccot, na akkor nem mindegy, hogy a babakocsi 10kiló és így 30 kilót kell a csípődre dobnod vagy épp 20 kilós és 40 kilót kell csak 3 lépcsőfokon átemelned :)
2016. ápr. 18. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha nem emeletre viszed, nem számít. Azt a 3 lépcsőt megoldod 15 vagy 25 kilós kocsival is. Nekem a nehéz kocsit sokkal jobban esett tolni, bár lehet hogy azért, mert az full rugózásos volt, meg a kerekei is jobbak. A kis tili-toli meg nyeklett, nyaklott, nyikorgott, ezt csak a ritka bkvzásnál használtam, amikor még ritkák voltak az alacsonypadlós buszok (kb 5 éve)
2016. ápr. 18. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Egy dögnehéz lengyelt így se ajánlanék, de tény hogy ilyen esetben nem kell a legkönnyebb után vadásznod.

A csomagtartó méretét azért kalkuláld be!

2016. ápr. 18. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ez a bajom,tömegközlekedni nem kell majd,de csomagtartóba be/ki pakolni igen. Ha nem lehet nagyon összecsukni akkor a Peugeot 206 csomagtartójából félig ki fog lógni... :-) Ráadásul csak 157 cm vagyok...

Sajnos én még nem találtam könnyűt...

Toltam a múltkor egy Kunert-et, benne egy 10 kg-os gyerkőccel,rossz úton...hát elég nehéz volt manőverezni vele :-/

2016. ápr. 19. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Taco jumper volt a nagy kocsink, rossz úton ideális, semmi baj nem volt vele, a zötyögés meg a nagy rugóknak köszönhetően ringatta a gyereket. Viszont csomagtartóba rakva... semmi más nem fért be. Viszont se békávézni, se emeletre cipelni, se lépcsőzni nem kellett, tehát jó választás volt.
2016. ápr. 20. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk van nehéz meg könnyű babakocsink is. A nehezet szerintem jobb tolni, meg stabilabbnak érzem. Más kérdés, hogy leszakad a derekam, mire betuszkolom az autóba. Ja, és a C30-as Volvoba csak úgy fér be, ha előredöntöm az egyik ülést.
2016. máj. 1. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!