Kengurut tényleg nem ajánlott használni?
én használtam alkalmi jelleggel de nem maradt meg a babám, ő babakocsi párti, mondjuk ez nem is baj százszor kényelmesebb a babakocsi.
Egyébként mozgásfejlődésből doktorált ismerős mondta hogy gyakorlatilag teljesen mindegy melyiket használod csak tartsa a fejét meg nem szabad beletenni a rugalmas kendőt leszámítva azelőtt hogy ülni tudnának és onnantól mindegyik egyformán használható - ideértve a kengurut is. Nem tudom, én egy kengurut örököltem, mivel nem használtuk túl gyakran (kb. 2 hetente ha 20 percet a boltig 7-9 hós kora közt), nem vettem más félét meg nem is nagyon néztem utána. De ha számít valamit szakember véleménye, nekem ezt mondták..
Tényleg nem ajánlott. A csípőjének nem tesz jót, csak úgy "lóg" benne a lába. Holott a helyes hordozásnál derékszögben kell lennie a térdhajlatnak. Keress rá a helyes hordozásra.
Fiammal meitait használtunk, és nagyon szerette, jókat aludt, amíg bevásároltam, és mindkettőnknek kényelmesebb volt, mintha hordozóban lett volna.
Bébikompot is árulnak, holott az is egészségtelen, sőt balesetveszélyes is.
Ahogy írták, a kenguruban csak lóg a lába, a súlyelosztás rossz, rosszul terheli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!