Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idős kortól lehet...

Mennyi idős kortól lehet használni a 9kg-tól ajánlott babaülést?

Figyelt kérdés
2014. márc. 6. 11:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Amikortól stabilan, magától tud ülni a gyerkőc!
2014. márc. 6. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Akkor tudod a 9 kg-tól ajánlott gyermekülést használni, ha a gyermeked 9 kg és tud ülni/megtartja magát valamennyire.

Tehát nem az életkor számít.

Átlagban kb. olyan 8 hós kor körül szokott lenni, de persze sokat számít, hogy az adott baba tud-e már ülni vagy nem. Mert az is lehet hogy egy baba már elérte a 9 kg-ot, de még nem olyan hosszú, így nem nőtte ki a 0-18-as hordozós ülést- akkor nyugodtan maradhat abban.

2014. márc. 6. 11:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Babám 8 hónapos 8.5 kiló és stabilan ül. Eléggé lelóg a hordozóról és nem tudom már a vállánál bekötni csak a derekánál. Gondolom így nem biztonságos.. :/
2014. márc. 6. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp próbáld bele. Enyém hiába volt majdnem 9 kiló, messze nem lett volna neki jó.
2014. márc. 6. 12:03
 5/10 anonim ***** válasza:
31%
1,5 éves kor előtt nem raknék gyereket ilyenbe. Hiába tud stabilan ülni a nyaka még nem elég erős, hogy akár egy nagyobb fékezésnél is megtartsa a fejét. Vegyél egy 0-18as ülést.
2014. márc. 6. 12:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen én is a nyaka miatt gondolkoztam hogy szabad e...
2014. márc. 6. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
mehet a gyerekülésbe de ha félsz hogy baja lesz,kösd be úgy ahogy a hordozót menetiránnyal ellenkezőleg.szerintem felesleges a 9-18 kgos gyerekülés hásználnátok talán 1,5 évig aztán megint újat venni.persze ezt te tudod hogy álltok anyagilag :)
2014. márc. 6. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
A sima gyereküléseket nem lehet fordítva bekötni, csak nagyon kevés fajtát.
2014. márc. 6. 13:38
 9/10 anonim ***** válasza:
2014. márc. 6. 13:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha tud rendesen ülni,de bele kell próbálni,teljesen felesleges venni egy 9-18kg egyet aztán megint egyet ha jó neki a 9-36kgig.
2014. márc. 6. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!