Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babahintáztatót használ...

Melyik babahintáztatót használod? Hasznos?

Figyelt kérdés

annyi fajta létezik, nem tudom eldönteni kell-e egyáltalán?

Van zenélő, rezgő, billegő, hintázó, hordozható,stb..melyik?

2016. febr. 28. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem anno nagyon jól bevált a két karom, micel a szívdobogásom hallva megnyugodott a babám.
2016. febr. 28. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően a fiam nem szeret hintázni. De van egy adamo típusú hintánk, sokszor hálát adtam érte, amikor nagy sokára legalább abban elaludt. Míg kicsi volt. Volt neki rezgő pihi széke. Fix, nem dönthető, nem zenélő. Nem hiányzott egyik funkció sem. Míg nem kúszott, mászott, addig el volt benne, de utána nem maradt egy helyben. :)
2016. febr. 28. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

adamo

ódákat tudnék zengeni róla. Kislányunk hasfájósként szinte semmit nem aludt, azt a minimálisat is csak kézben, már teljesen ki voltunk, amikor megvettük. Még félévesen is abban aludt napközben, a kiságyában csak szakaszosan, rövidet.

2016. febr. 28. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

nekünk Fisher Price Cradle Swing van. nagyon bevált, ajánlom :)

az Adamo neki nem jött be.

jó dolog szerintem, főleg ha ilyen babád lesz, mint nekem. ő nagyon rossz alvó nap közben, de ebben szeret aludni.

2016. febr. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!