Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 4 hónapos babával merre...

4 hónapos babával merre mennél a nyáron belföldön nyaralni?

Figyelt kérdés
Wellness nem jöhet szóba, csak céges üdülőkbe szoktunk menni.
2016. febr. 18. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Semerre. Az nem nyaralás nekem.
2016. febr. 18. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:

jól értem, hogy csak a céges üdülők jönnek szóba? vagy bármi, csak ti oda szoktatok járni, és csak az van, hogy ne legyen wellness?

ha ez így van, akkor tuti írnék az összes céges üdülőnek, hogy milyen bababarát szolgáltatásaik vannak, milyen szobáik stb. és az alapján döntenék. a mi cégünknek pl 4 ilyen van, a honlapjuk pedig nem túl informatív, így ebből indultam ki.:)

2016. febr. 18. 10:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Férjem munkahelyének és az enyémnek is vannak céges üdülői, szinte az országban. Vagy ha megyünk máshova akkor sem wellnessbe, mert a férjem nem szeret annyira fürdeni, heti max egyszer hajlandó medencézni. Szóval inkább ilyen kis apartmanok, lakások vannak a cégnél, esetleg vendégszobák fürdő+WC-vel. Inkább a látnivalók miatt mennénk, a szállásra eddig csak aludni jártunk. Szóval az érdekelne, hogy melyik országrészben, városban lehet egy hetes programot csinálni az országban pici babával.
2016. febr. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!