Milyen gyerekülést érdemes venni autóba?
Kinőtte az első hordozót?
Ha nem, én megvárnám míg 9 kiló lesz, és 9-18-as isofix-es ülésbe ruháznék be, mert sokkal biztonságosabb, mint a 0-18-as kategória.
Köszi!
Még nem nőtte ki, csak szeretnék valami jobbat, kényelmesebbet venni neki. A mostani is biztonságos, de nem többszáz km-es utazáshoz való. Akkor megvárom míg eléri a 9 kg-ot, úgy néztem, hogy 60 ezerért már vannak jók, addig meg még gyűjtök egy kicsit :)
Szerintem a stabil ülni tudást és a súlyhatárt is várjátok meg.
Stabil ülni tudás, ha meglököd és hasizomból visszatartja magát, nem dől már el a babád.
Az enyém is 10kg volt 6 hósn, lógott a feje is már ki a hordozóból és még így is azt mondták a boltokban, hogy ezerszer biztonságosabb a hordozó nekik, hogy 1-2 cm rel a feje búbja is kint van belőle, mint az ülések.
Mi 9 hónapos korában cseréltük le végül a maxi cosi cabriofixet egy Römer king pluszra, 9-18-as, 60ezer volt akciósan és nagyon jó ülés, 2 évesen is még teljesen jól elfér benne kényelmesen és nagyon szeretem, hogy tudom menet közben dönteni, ha bealudt benne.
Köszi Neked is utolsó!
Nekünk is Maxi Cosi van jelenleg, de használtan vettem, bár nem látszik rajta semmilyen sérülés, a hungarocell is ép. Várunk akkor még pár hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!