Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Érdemes-e dönthető gyerekülést...

Érdemes-e dönthető gyerekülést venni?

Figyelt kérdés

Lassan kinövi a kisfiam az autós hordozót, ráadásul a Tescoban nagyon jó kis akciók vannak: [link]

Viszont ez az ülés nem dönzhető, de van nem márkás dönthető. A kérdés, hogy mennyit számít az ülés dönthetősége?

2014. jan. 30. 10:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nekünk is Fisher Price gyerekülésünk van, de 0-18-as, és az dönthető. 8 hónapos a fiam, sokszor elalszik az autóban, ha a nagyszülőkhöz megyünk az minimum 4 óra autózás oda, és ugyanennyi vissza, tehát nekünk jó, hogy dönthető, neki is kényelmesebb úgy. Ha nem autóztok több száz km-t, akkor szerintem nem fontos, hogy dönthető legyen.
2014. jan. 30. 10:10
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a lányom 10 hósan kinőtte a hordozót, mi 9-25kg-t vettünk neki. Bizony még sokszor bealudt az autóban azután, még 2 éveesen is előfordult, és olyankor nagyon jó volt, hogy nem függőlegesen alszik, a feje meg nyeklik-nyaklik, hanem megdöntöttük az ülést, és már kényelmes is volt neki az alváshoz. Arról nem is beszélve, hogy már 4 éves, és még mindig bőven jó neki. Most tavasszal csak azért fog 15-36kg-t kapni, mert addigra meg a kicsi növi ki a hordozót. Nagyon nem bántam meg anno jó 3 éve, hogy ezt vettük meg. És nem is volt drága, Brendonban 23000ft volt.
2014. jan. 30. 10:10
 3/21 anonim ***** válasza:
Dönthető 9-18as Maxi Cosi ülésünk van. Mi nem autózunk sokat, de 1-1 hétvégi programnál előfordul, hogy bealszanak a gyerekek. A 4 éves már tartja magát rendesen, de a kicsinek egy áldás, hogy nem nyeklik. Igen, mindenképpen érdemes inkább olyat venni.
2014. jan. 30. 10:13
 4/21 anonim ***** válasza:
Én is a dönthetőre szavazok! Két éves fiam hosszabb utaknál még van,hogy bealszik, és kényelmesebb,hogy hátra tudja dönteni a fejét!
2014. jan. 30. 10:24
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Meggyőztetek! Milyen egyéb szempontokat vettek figyelembe a gyerekülés választásakor?
2014. jan. 30. 11:22
 6/21 SMILE'S ***** válasza:
35%

Szia!

A Fischer Price üléseket felejtsd el. Max. dísznek jók.

Milyen idős és súlyú a gyerkőd?

Miből gondolod, hogy kinövi a hordozót a kisfiad?

A dönthetőség nem kérdés, 18kg-ig (kb. 4éves, de gyerkőc függő) mindenképpen dönthető ülés a biztonságosabb számára. 15kg-tól már nem. Akkor már az inkább ülő pozíció.

2014. jan. 30. 11:26
 7/21 SMILE'S ***** válasza:
53%

Szempontok?

Biztonság!!

Ezért ne vegyél 9-25kg-os ülést.

A 9-36kg-os ülésben sincs olcsó, jó, de még mindig jobb. mint a 9-25kg-os.

Mennyit szántok rá?

Az ár alapján talán tudok ajánlani.

2014. jan. 30. 11:38
 8/21 A kérdező kommentje:
Nyilván az ár-érték arány a döntő. A márka nem fontos, csak azért linkeltem be, mert 50% kedvezmény azért nem mindegy. Jelenleg 8 hónapos a kisfiam, 8,5 kg. Még jó neki a hordozó (overálban kicsit szűkös), de ha kapható jó gyerekülés ilyen akcióban, akkor veszünk most.
2014. jan. 30. 11:51
 9/21 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok. nekünk nincs bajunk a FP gyereküléssel, ugyanaz a kialakítása, mint mondjuk a Ferrari gyerekülésnek.

Amúgy én is elhiszem, hogy az izofixes ülés biztonságosabb, de szerintem nem feltétlenül ér meg 80ezer Ft-okat.

Ami még fontos!!!: szerintem először nézzetek körül bababoltokban, olyan helyen, ahol ki tudjátok vinni az ülést a saját autótokhoz és bele is tudjátok próbálni, mert mint kiderült a mi autónkban is rövid hátul a biztonsági öv, és egyedül a Fisher Price volt az, amihez elég volt a kocsi öve.

2014. jan. 30. 12:18
 10/21 anonim ***** válasza:

Szerintem fontos, hogy dönthető legyen. Ha nem az, és a kicsi elalszik a kocsiban, nem túl jó (szerintem), hogy előrebukik a feje.

Na nem mondom, a dönthető ülésben is van rá esély, de azért kisebb :)

2014. jan. 30. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!