Érdemes-e dönthető gyerekülést venni?
Lassan kinövi a kisfiam az autós hordozót, ráadásul a Tescoban nagyon jó kis akciók vannak: [link]
Viszont ez az ülés nem dönzhető, de van nem márkás dönthető. A kérdés, hogy mennyit számít az ülés dönthetősége?
Szia!
A Fischer Price üléseket felejtsd el. Max. dísznek jók.
Milyen idős és súlyú a gyerkőd?
Miből gondolod, hogy kinövi a hordozót a kisfiad?
A dönthetőség nem kérdés, 18kg-ig (kb. 4éves, de gyerkőc függő) mindenképpen dönthető ülés a biztonságosabb számára. 15kg-tól már nem. Akkor már az inkább ülő pozíció.
Szempontok?
Biztonság!!
Ezért ne vegyél 9-25kg-os ülést.
A 9-36kg-os ülésben sincs olcsó, jó, de még mindig jobb. mint a 9-25kg-os.
Mennyit szántok rá?
Az ár alapján talán tudok ajánlani.
Az első válaszoló vagyok. nekünk nincs bajunk a FP gyereküléssel, ugyanaz a kialakítása, mint mondjuk a Ferrari gyerekülésnek.
Amúgy én is elhiszem, hogy az izofixes ülés biztonságosabb, de szerintem nem feltétlenül ér meg 80ezer Ft-okat.
Ami még fontos!!!: szerintem először nézzetek körül bababoltokban, olyan helyen, ahol ki tudjátok vinni az ülést a saját autótokhoz és bele is tudjátok próbálni, mert mint kiderült a mi autónkban is rövid hátul a biztonsági öv, és egyedül a Fisher Price volt az, amihez elég volt a kocsi öve.
Szerintem fontos, hogy dönthető legyen. Ha nem az, és a kicsi elalszik a kocsiban, nem túl jó (szerintem), hogy előrebukik a feje.
Na nem mondom, a dönthető ülésben is van rá esély, de azért kisebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!