Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Április végi babának kell...

Április végi babának kell mózes rész?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy elég helyette egy vízszintesig dönthető sport babakocsi. Ezek nyilván olcsóbbak is. Április 29-re vagyok kiírva, ekkor vajon túl hideg van még ahhoz, hogy a mózest kihagyjam, vagy mitől jobb a mózes mint egy vízszintesig dönthető sport kocsi?
2015. okt. 21. 20:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
36%

Majusi babahoz bugaboo bee-t veszek, de mozes nelkul. Ujszulott zsakot veszek hozza, amivel igy nez ki:

[link]

Nekunk ez is boven eleg lesz. Telen latnam jelentoseget a mozesnek, de addigra egyreszt nagy lenne bele, masreszt nem is akarna mar fel evesen folyamatosan abban fekudni. De teli babanak valoban megvennem.

Egyebkent meg (talan epp emiatt) rengeteg alig hasznalt mozest lehet kapni neten, talan epp a te babakocsidhoz is talalsz, meg mindig tudsz venni, ha meggondolod magad.

Egyebkent hozzateszem, hogy van mar ket gyermekem, ok mar nagyobbak es amikor szulettek, akkor nem volt meg ennyire elterjedt a mozes. Mindketto teli baba es semmi bajuk nem lett mozes nelkul, nem is ereztuk hianyat (meg nem is igazan tudtuk, hogy van). :)

Szoval ezen ne vesszetek ossze!

2015. okt. 22. 17:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is fölösleges lepontozni. Elképzeltem, amint a nagymagyaranyák felhördülnek, amikor azt olvassák, hogy nem kell a mózes. Micsoda felelőtlenség! Hűha! És különben is, akinek nincs elég pénze, az minek szül?! Ugye? Gratulálok a hozzáálláshoz. Leülni, egyes.

Nekem nagyon tetszik a mózes rész, de bevallom, nem lenne helyem külön tárolgatni a részeket, és igyekszem arra törekedni, hogy semmit ne bonyolítsak túl. Ha az ember elmegy babakocsit venni, akkor van lehetősége megnézni ilyet is, olyat is. Lehet kérni egy bundazsákot, visz az ember egy plédet helyettesítő törölközőt, ezekkel kibéleli a kocsit, és látszani fog rajta, hogy jó-e az úgy, vagy nem.

Ha nem tetszik, és van rá pénz, lehet venni mózest a kocsihoz.

Különben van olyan mózes, ami "összecsukható", mert nem merev falú. Le kell nyomni, és így lapos lesz, be lehet állítani fal-szekrény közé, ha van ilyen rés valahol a lakásban.

Sok helyen olvastam, hogy bizonyos babaméretnél sok ruhában (télen nyilván) már nem bizonyul elég tágasnak a mózes (biztos van kisebb is, nagyobb is). Tavasszal születő babánál ez talán már nem probléma, a nagyon hideg időkben már úgyis a sport rész fog kelleni.

2015. okt. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!