Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Április végi babának kell...

Április végi babának kell mózes rész?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy elég helyette egy vízszintesig dönthető sport babakocsi. Ezek nyilván olcsóbbak is. Április 29-re vagyok kiírva, ekkor vajon túl hideg van még ahhoz, hogy a mózest kihagyjam, vagy mitől jobb a mózes mint egy vízszintesig dönthető sport kocsi?
2015. okt. 21. 20:45
1 2
 1/12 Bella169 ***** válasza:
75%
A mózes nem a hideg miatt kell. Egy nyekllő nyakló újszülött kényelmesebben fekszik benne. Plusz a gerincének is jobb a mózes.
2015. okt. 21. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kell nagyon nyári babának mèg elhagyható.Jobban vèdi a piciket mint a sportrèsz kènyelmesebben alszik benne hason ès a travel system is jó dolog mert leveszed a mózest a vázról ès a baba alszik tovább.Ez csak az èn vèlemènyem.
2015. okt. 21. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem kell és ennek semmi köze ahhoz, hogy mikor születik a baba.
2015. okt. 21. 20:52
 4/12 Lina63 ***** válasza:
67%
A mózes nem időjárás függő. Gondolj bele szerencsétlen újszülöttnek nem kényelmesebb szabadon feküdnie? Mint sportba becsatolni?
2015. okt. 21. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
kell a mozes. mi 6 honapos korig használtuk azt..annál jobb ( a gerincének) minél tovább tudod benne tartani, mármint nem ulteted..
2015. okt. 21. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
53%
Egyik babámnál sem használtam mózest, a nyáriaknál sem, és a decemberinél sem. De teljesen vízszintesig dönthető babakocsink volt, amibe az időjárásnak megfelelően raktam takarót, bundazsákot vagy textilpelenkát. Újszülött babát nem kötöttem be a vízszintesig döntött babakocsiba. A mózes biztosan kényelmesebb meg praktikusabb, de én nem hiányoltam, meg lehet oldani anélkül is. A sportkocsik azonban általában nem dönthetők teljesen vízszintesig, ami viszont fontos az elején.
2015. okt. 21. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Háromból két gyerekem is felnőtt mózes nélkül. Idősebb fiam ápr.10-én született. Mikor 2 hetesen először kivittem, nagyon jó idő volt. Bundazsákot lehet tenni bele és máris kényelmesebb, bár sosem panaszkodott a fiam. Lányom május végén született, neki sem volt mózese. Amúgy valóban nem időjárásfüggő a mózes, de őszi-téli babáknak azért jobb mégis. Szóval, szerintem nem kell április végi babának mózes. Egy bundazsákot azért szerezz be.
2015. okt. 21. 21:36
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

4. babával mondhatom, hogy kell/ene a mózes és nem az időjárás miatt.

A sportkocsi, hiába is vízszintesig dönthető, nagyon nyitott. Én pl. paráztam volna, hogy kicsúszik, vagy mittudomén...

Ha a pénz beszél (mert sajnos van ilyen) én nem tudtok 3:1 traveles kocsit venni akkor egy textilmózest mindenképpen ajánlanék a sportkocsiba, mert kényelmesebb "kuckót" tudsz benne készíteni a picidnek!

2015. okt. 22. 08:34
 9/12 anonim ***** válasza:
...és nem tudtok...
2015. okt. 22. 08:34
 10/12 anonim ***** válasza:
35%

A lepontozóknak üzenem, hogy köszönik a gyerekeim, de felnőttek mózes nélküli babakocsiban is. Nem értem, miért kell lepontozni azt, aki nem használ mózest. Én nagyon sok olyan pár hónapos babát látok, aki sétáltatnak, hogy nem mózesben van, hanem sima kétfunkciós babakocsiban.

Végül is, az a sok ember, aki multifunkciós kocsit vesz, rengetegszer a hordozóba teszi a gyereket, rá a vázra és úgy sétálnak. Nem pár perces ügyet intéznek, parkokban sétáltatják. Basszus, akkor minek vettek olyan kocsit, amihez jár mózes. Szerencsétlen gyerek meg órákat görnyed a hordozóban, mert divat abban sétáltatni a gyereket. Ez sokkal nagyobb felelőtlenség, mint az, hogy a gyereket nem mózesben tolod, hanem egy kétfunkciós babakocsiban. Nekem Travel System kocsim volt, de eszem ágában sem volt a babahordozót csatlakoztatni a kocsihoz, hogy abban toljam a gyereket órákig. A hordozó arra van, hogy az autóban bekössük a gyereket, ami így szolgálja a védelmét és a kresz kötelezően előírja, nem pedig arra, hogy a sok multifunkciós, mózeskosaras, 150 ezres babakocsin a hordozóban tologassák a parkban azt a szegény görnyedt gyereket. Elég neki az autóban görnyedni, nem még séta, meg bevásárlás alatt is. Mert van akinek a bevásárlás is több óra. Ja, az nem probléma, csak az, ha szegény gyerek 2 funkciós vízszintesig dönthető babakocsiban van. Értem.

2015. okt. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!