Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nektek melyik hordozókendő...

Nektek melyik hordozókendő vált be?

Figyelt kérdés
szeretnék venni egyet,mert van egy 4 hetes babám,de nem tudom melyik a nekünk való!szeretném elöl hordozni,de később a hátamra is tudjam majd venni ha nagyobb lesz és kirándulni megyünk,tudjak benne szoptatni és legyen egyszerű.létezik ilyen?van aki vett kendőt és nem jött be neki?

2015. szept. 25. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van a közeledben hordozós klub, akkor mindeképpen menj, és próbálj, kölcsönözz. Nagyon sokféle kendő van, van, amelyikkel rögtön könnyű kötni, van, amelyiket be kell törni, ha újan veszed, különböző hosszúság, anyagösszetétel stb. Nem minden kendő jön be mindenkinek, és van, amelyik elég drága ahhoz, hogy ne használd, illetve hogy elvegye a kedved a hordozástól.

Ami az elejétől a hordozós kor végéig jó, az a szövött kendő, azzal tudsz elől, hátul és csípőn is hordozni, és alkalmas újszülött hordozására is.

2015. szept. 25. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értem, túl drága ahhoz, hogy ne használd, és a szekrényben álljon, és az sem jó, hogy egy nem megfelelő kendő miatt elmegy a kedved az egésztől.
2015. szept. 25. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:
igen értem,sajnos nincs a közelbe ilyen klub de mindenképpen szeretnék elmenni mielőtt döntenék,köszönöm a válaszod!
2015. szept. 25. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

mamami fórum

Nekem a szőtt hosszúkendő vált be, 2 hetes korában kezdtük használni, mai napig használjuk, 13 hónapos.

Eleinte hason, azóta már inkább háton, de néha csípőn is.

Használtuk továbbá hintának, sokat aludt benne.

2015. szept. 26. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Elég sokfélét kipróbáltam, de nálam abszolút favorit a Wrapsody/Gipsymama gézkendő. Nagyon könnyű vele kötni, vékony anyag, simulós, nyáron sem melegít, és szélesen terítve a válladon még nagyobb gyerekkel is kényelmes. Viszonylag olcsó kendő, újonnan 25 körül van, szerintem abszolút megéri!
2015. okt. 11. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!