Melyik legyen? Quinny Buzz vagy Peg Perego Book plus 3:1?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 16:40
11/11 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is nagy favoritom a Peg Perego Book plus. Nálunk az ára miatt csak használt jöhet szóba. Brendonban lecsekkoltam élőben is nagyon tetszik. Viszont kicsit elkeseredtem. Jófogáson találtam egy nagyon szép állapotút, színe is tetszik. Írtam az eladónak, hogy mennyit volt használva a kocsi. Azt a választ kaptam,hogy a mózes 2-3 hónapig, a hordozót is csak fél évig mert kinőtte a gyerek. A sportrészt egy évig használták, mert az is kicsi lett.
Tényleg ennyire kicsi volna ez a babakocsi? Nekem a boltban ez nem tűnt fel. Én nem 1-1,5 évre keresek kocsit. Minimum két éves gyerek is férjen bele. Tapasztalatokat várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!