Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik legyen? Quinny Buzz...

Melyik legyen? Quinny Buzz vagy Peg Perego Book plus 3:1?

Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 16:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Mind a kettőt szettben vennénk, árban is kb. ott vannak egymás mellett, de a praktikum... nem tudom...

Mind a kettőt tologattam, de ugye az nem elég...

2015. szept. 19. 16:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekünk peg perego book plus van. Imadom :)
2015. szept. 19. 16:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál! :)

Ha ráérsz, írnál nekem pár sor, ami így használat során kiderült a kocsiról?

Terepet mennyire bírja? Huzat szöszösödik? Hordozóba nem "esik bele" egy pici újszülött? :) Olyan nagynak látom...Mózest meddig tudtátok használni?

Mózeskosár...meddig tu

2015. szept. 19. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
A Mózest 5 hós koráig hasznaltuk , onnantól a sportrészt mert mar ült egyedül :) nem esik bele az újszülött a hordozóba, eleg kényelmesnek tűnt hogy nem "nyomorgott benne" mondjuk ez inkabb nagyobb korába volt jó , mar mit hogy ilyen XXL méret . Nem bolyhosodik és szöszölődik az anyaga egyáltalán . Mosógépben is mostam mar 30fokon. Nagyon konnyu tolni, minden terepen nagyon jol megy. Semmi hibát nem tudok mondani tökéletes kocsi :)
2015. szept. 19. 17:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm! Sokat segítettél vele! Most készülünk megvenni és jól át kell gondolni :)

A buzz szép, meg kompaktabbnak tűnik, de a PP meg olyan praktikus...mindene egyszerű...

2015. szept. 19. 17:17
 6/11 anonim ***** válasza:
A quinnyt nem ismerem annyira, egyik ismerősömnek van de nagyon nehéznek találta , és kinézetre sem olyan szep mint a peg :) nagyon szívesen segítettem :) de hatha ír még valaki :)
2015. szept. 19. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Ezt én sem tudnám eldönteni,nagyon egy kategória.Ha most kéne vennem babakocsit,biztos hogy megint a Mamas&Papas-ban vennék.
2015. szept. 20. 07:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Még egy voks a Peg Peregora. Imádtam. Szuper kocsi.
2015. szept. 20. 07:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk P&P book plusunk van ,és imádjuk:)

Mi a mózest szeptembertől márciusig használtuk amíg ki nem jött a jó idő :) Nagyon kényelmes ,és tágas kabátban bundazsákba simán elfért benne :) A sport rész kész álom a kislányom odáig van érte tágas ez is emelet nagyon kényelmes, teljesen dönthető , az oldala is párnázott .. Mi terepen használjuk,és nagyon bejön imádom a tolokarját valami álom simán egy kézzel is tudom tolni ami számomra fontos,mert a nagy tesónak a kezet fogni kell. Tároló része is nagyon nagy szóval nálunk a suli táska és a bevásárlos cuccok is elférnek !

Most,hogy már lassan 1 éves és rendszeren eszik a babakocsi sokszor mosom 30 fokon utána van,hogy a szárítóba ,és semmi szősz nem jelent még meg rajta :)

Autóshordozót is nagyon szeretem szűkítőrész alapból benne van nem fog elveszni benne :)

2015. szept. 20. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekünk buzz van, én csak erröl tudok nyilatkozni. Én abszolut imádom. Harmadik babakocsink mÁr és a férjem és szerintem is az eddigi legjobb. Én a 10 honapos fiamnak vetten, igy a mozesröl és a hordozorol bem tudok nyilatkozni sajnos. Szerintem gyönyörü babakocsi, magátol kinyilik, összecsukni is nagyon egyszerü. Valoban nem a legkönnyebb, szovalblépcsön hurcolni nem igazén lehet. De a strapabiro kocsik nehezek. Oriási felfujhato kerekei vannak, terepen is simán megy. Tényleg csak pozitivat tudok mondani rola. KIVÉVE: ici pici a tárolo rész alul.
2015. szept. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!