Melyik legyen? Quinny Buzz vagy Peg Perego Book plus 3:1?
Mind a kettőt szettben vennénk, árban is kb. ott vannak egymás mellett, de a praktikum... nem tudom...
Mind a kettőt tologattam, de ugye az nem elég...
Köszi, hogy írtál! :)
Ha ráérsz, írnál nekem pár sor, ami így használat során kiderült a kocsiról?
Terepet mennyire bírja? Huzat szöszösödik? Hordozóba nem "esik bele" egy pici újszülött? :) Olyan nagynak látom...Mózest meddig tudtátok használni?
Mózeskosár...meddig tu
Nagyon köszönöm! Sokat segítettél vele! Most készülünk megvenni és jól át kell gondolni :)
A buzz szép, meg kompaktabbnak tűnik, de a PP meg olyan praktikus...mindene egyszerű...
Szia!
Nekünk P&P book plusunk van ,és imádjuk:)
Mi a mózest szeptembertől márciusig használtuk amíg ki nem jött a jó idő :) Nagyon kényelmes ,és tágas kabátban bundazsákba simán elfért benne :) A sport rész kész álom a kislányom odáig van érte tágas ez is emelet nagyon kényelmes, teljesen dönthető , az oldala is párnázott .. Mi terepen használjuk,és nagyon bejön imádom a tolokarját valami álom simán egy kézzel is tudom tolni ami számomra fontos,mert a nagy tesónak a kezet fogni kell. Tároló része is nagyon nagy szóval nálunk a suli táska és a bevásárlos cuccok is elférnek !
Most,hogy már lassan 1 éves és rendszeren eszik a babakocsi sokszor mosom 30 fokon utána van,hogy a szárítóba ,és semmi szősz nem jelent még meg rajta :)
Autóshordozót is nagyon szeretem szűkítőrész alapból benne van nem fog elveszni benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!