Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Március elején születő babának...

Március elején születő babának kellene mózes?

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Mi köze a születési hónapnak a mózes szükségességéhez?
2015. szept. 18. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy jön ide, hogy melyik hónapban születik. Szerintem kell egy újszülött babának a mózes.
2015. szept. 18. 11:09
 3/8 A kérdező kommentje:

Egészen vízszintesig dönthető babakocsit néztünk ki.

Ha a tél közepén születne a hideg miatt természetesen nem lenne kérdés, de a tavasz elején már nem lesznek minusz fokok...

Mindenhová autóval járunk, max. a teraszon altatnám benne a picit, ezért vacilálok, hogy feltétlenül szükséges e, mert mózes nélküli babakocsi szettek olcsóbbak, és akkor inkább egy tuti biztonságos isofix-es hordozóba fésülném be a mózes árát.

Nem kritérium, hogy a hordozó csatlakoztatható legyen a babakocsihoz, csak autósülésként használnánk azt is...

...ezért merült fel a kérdés...

2015. szept. 18. 11:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze puha falú mózes menne a sportülésbe :9 a merevfalú mózesre gondoltam, azt nem írtam...bocsi...
2015. szept. 18. 11:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég a puha falú mózes, ha vìzszintesig dönthető a babakocsi fekvőfelülete.

Mi is màrc. elejére vàrjuk, mózes, abban nagyobb biztonsàgban érzem. Valahogy van egy olyan paràm, hogy sportrész+làbzsàk ellenére valahol kibújik, ahogy hempereg (persze, hempereg :)) és elhagyom útközben.

2015. szept. 18. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Off : idén màrciusban kemény fagy és hó volt. És tavaly is.
2015. szept. 18. 11:55
 7/8 Ditta323 ***** válasza:

Multis babakocsink van és újonnan nem volt drága (sokan leszólják azt a fajtát, de én imádom), és 6 hónapig mózesben volt a lánykám. Kényelmesen tudott benne aludni, és ahogy beöltöztettem sokszor szerintem jobban elfért benne.

De ha nem szeretnél neki mózest akkor lesz teljesen dönthető sportja. Nem dől össze a világ attól, de ezt neked kell mérlegelned és eldöntened.

2015. szept. 18. 12:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Közben "megtértem" :)

Majd eladom, de kényelmes legyen neki, az a fontos :)

Egy Graco Evo Trio lesz a befutó, mert a hordozó is jó ADAC eredményt ért el (jó a töréstesztje)

Nem nehéz a kocsi, beférek vele ahova szeretnék és van mózese is :)

Köszi mindenkinek a válaszokat!

2015. szept. 18. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!