Az alább linkelt babakocsit használja valaki? mik a tapasztalatok rola?
kiváncsi lennék hogy ezt sportrésszel össze lehet csukni vagy csak külön a vázat?
de köszi a tapasztalataidat:)
Ezt a Tourago flame-t meg ne vedd!Nekünk ilyen volt,borzasztó keskeny a sportésze,augusztusi a fiam,a mózese még jó volt,de pont télen kellett a sportrész,és nem tudtuk használni,nem fért el benne a gyerek bundazsákban.Mástól is hallottam panaszokat róla.
Mi nem vagyunk ezzel a márkával megelégedve.Autósülés is sz...r szerintem,mert nem lehet állítani a biztonsági öv magasságát.A dönthető etetőszéket vissza kellett vinni,mert egy idő után elengedte magát,hátradőlt magától a gyerekkel együtt.
Sosem venném többet ezt a márkát.
Előző vagyok,mondom neked,mert megmértem.29 cm,ami extra keskenynek számit,nyáron nem biztos de télen tuti keskeny.
A Britax b-agile 4 kocsinak amit most használok,36 cm,az abc design avitonak is 36 cm.De vigyel egy centit és mérd le összehasonlításképpen.
Jóindulatból írtam hogy ne vedd meg.Mikor mi vettük,ezt a szempontot sajnos elfelejtettük.
Ebben az árban már inkább a bebetto vagy valami más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!