Mennyi babakocsitok van és miért van több?
Nekünk 4.
Egy otthon a 10 hósnak és egy a 2,5 évesnek.
Egy van az egyik mamánál, és egy a másiknál, ezek mindkettő örökölt babakocsik. Nagyszülők messze laknak (250, 300 km), így amikor megyünk hozzájuk, nem foglalja a helyet a csomagtartóban a kocsi.
Nekünk kettö.
Egy 12 kg-skombi kocsit vettünk, ami csak szétszerelve fért be az autóba. Ezt imádtam, de mikor a nagyobbik lányom 1 éves lett, és repülövel utaztunk többet, plussz az autóba utáltam mindig ki-be pakolgatni a babakocsit, vettünk egy kisebb kocsit.
Lényeg az volt, hogy a kicsi kocsi egybe össze lehessen csukni, legyen könnyü, de tudjon bene majdnem teljesen feküdni(sokáig aludt még babakocsiban utközben).
Igy a kicsi kocsi maradt az autómba, a naggyal meg a faluba mentünk.
Most a kisebbik lányom 3 éves a nagy babakocsit már eladtuk, a kicsit meg nagyon nagyon ritkán, ha pl egésznapos városnézésre megyünk akkor elvisszük még.
- 1 újszülött babakocsi
- 1 sport babakocsi
ennyi van /volt, de az újszülött babakocsit már el is adtuk uh már csak a sport van, az kisebb, könnyebb használni.
ELég 1 babakocsi sztem (persze aki mondjuk a mamánál is tart az más kérdés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!