Pierre Cardin Ps692 babakocsitok nektek is ilyen, vagy csak én fogtam ki?
Az első kerekei miatt nagyon nehéz irányítani ,kanyarodni hiába fújtuk be szilikon spray-vel.
A váz is nyikorog,recseg.
Ahogy összecsukom a babakocsit a vázát teljesen befogja a műanyag része.
Másnak is ilyen,vagy csak én fogtam ki ezt a tuti kocsit?
Szia! Én nem mondanám szarnak. Nálunk teljesen bevált a PS682. Strapabíró a váza, simán összecsukjuk, sőt mivel nekünk a kocsiba csak a kerekek nélkül fért el rendesen, a ki be pakolásnál simán le/fel tudtuk szerelni. Az összes része jól illeszkedik hozzá, sőt a sportrészt úgy is meg tudtam fordítani, hogy a babó benne ült. Nekem az irányítással sem volt gondom, fél kézzel is ment.
Igaz mi vásárláskor amikor ez mellett döntöttünk az összes szóba jöhető modellt kipróbáltuk (érts, tologattam a boltban, a részeit rápróbálgattuk, az eladó megmutatta, hogy kell szétszedni, összerakni..) Így döntöttünk emellett. Ennél sokkal gagyibb kocsit is vannak.
Kinézetre nekem is nagyon tetszik (pink-szürke).
De az agyamra megy a nyikorgása.
Mi is kiprobaltuk az uzletben,de ha nincs benne a baba nagyon konnyen tudom iranyitani;viszont ha beleultetem megerzi azt a par kg-t alig lehet iranyitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!