Babakocsit, de milyet?
Ismét tanácsot szeretnék kérni a sokat tapasztalat anyukáktól. Babakocsi vásárlás előtt állunk - első gyermekes szülőkként. Nem ragaszkodnánk teljesen új babakocsihoz, beérnénk egy jó állapotú használttal.
Márkában, felszereltségben melyik az, amelyiket megfelelőnek tartjátok? Feltétlenül szükséges a bolyógsítható kerék? Egy pár praktikus tanácsot szívesen fogadnánk. Köszönjük!
Ez mindenkinek mas.
En utaltam a bolygositott kereket, a nagy kocsit sem szerettem. Egy Bergon volt, de semmi jot nem tudtam mondani rola. Hat honapos volt, mikor lecsereltem egy lapra csukhato sportkocsira, Safety 1 markajura, azt imaftuk.
Menj el egy izletbe, es alaposan probald ki mindet, ha van kigyerek ismerosod, tologasd a babakocsijukat babaval egyutt, es ami legszimpibb, keress ra akar hasznaltan is.
Tenyleg, mi nem volt hasznos az elozo ket valaszban?
Ezt is le lehet pontozni, valoban nem hasznos valasz volt 😃
Szia!
Nagyon sok babakocsit használtam a gyerekeimmel szerettem kipróbálni az újabbat így mindig eladtam őket.
Szerintem érdemes megnézni a körülményeket,hogy milyen területen használnátok mennyit utáznatok stb..
Én ajánlom a multifunkciós babakocsit ami azért praktikus,mert 2v3 formában használható,így nagyon kényelmesen használható.A bolygósítható kerék szerintem praktikus mivel így mindent könnyen betudsz venni nem kell emelgetni. Óvakodj a lengyel márkáktól,inkább vegyél használtat,de márkásat
Linkelek párat ami jónak tűnik:
Az utolsó egy nagyon jó babakocsi azóta is ezt használom egyszerűen imádom,kicsit drága még használtan is, de megéri mivel 3 éves korig tudjátok használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!