Nekem van 2 Cam babakocsim.egy cortinax3 amit ujan vettunk de elegge megbantam elsosorban a 3 kerek miatt szerintem borulos foleg hogy nagyok a kerekei,persze macskakoves uton konyen tolhato.masik hatrany nekem hogy elegge maceras a sport reszt leszedni meg osszecsukni...tul sok muvelet ha gyorsan be akarod rakni autoba.(kulon leszedni ulest karfat tetejet ja es lehet h a kerekeit is lekell ha kicsi az auto)...en anno azert vettem mert a mozeset be lehet kotni auto bztonsagijahoz es eleg sokaig is hasznaltuk sokat utaztunk es mindig abban aludt meg a panziokban is:)
Nemreg vettem egy masik cam et Fluido csak sport resszel amit konyebb tenni venni mert kisebb de borzalmas maskepp a kiskerekeivel akadsz fel egy sima normalis patkara is eleg korulmenyes feltaszitani.egy kezzel nem igazan lehet iranyitani.en 173 magas vagyok a karfa allithatosaga nekem tul keves a maximumon is.az az erzesed a gyerek a foldom fekszik benne.ja es a csucs mikor taszitod a hatso ket kerek kozotti rudba allandoan botlasz bele....mindkettonek jo nagy bevasarlo kosara van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!