Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Erről a babakocsiról vélemény?...

Erről a babakocsiról vélemény? Van ilyen valakinek? Cam.

Figyelt kérdés
[link]
2015. júl. 5. 18:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Cam comby babys vagyok. :-) A kupola az nálunk sem feszes, de ez engem nem zavar. Mi már a sport részt használjuk a kicsivel és nem emlékszem rá hogy ingott e mózes.
2015. júl. 6. 21:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Nálunk sem feszül a kupola, de a mózes az stabil volt, nem mozdult (cam comby family)
2015. júl. 6. 22:14
 13/22 A kérdező kommentje:
akkor lehet hibas a kocsi? nem borzasztoan de azert tudom picit inogtatni ha felteszem a mozest. ahol csatlakoztatom a vazhoz a mozest ott betudok tenni egy forintost,olyan difi van es emiatt inog.
2015. júl. 6. 22:34
 14/22 anonim válasza:

Szia! Nekünk Comby Family van és én nagyon szeretem, ahogy írták ár érték arányban talán a legjobb. mindenhol elfér a váz -kis csomagtartóba vagy pl ha tolom boltban sorok közt átférek ahol másnak kerülni kell, stb. Mi a hordit etető-pihenőszéknek is használtuk, amolyan mindenes volt az autózás mellett. Remekül tette a dolgát és tényleg jól körül öleli a babát. A mózesnek talán egy két milliméter holtjátéka van de stabil az is ezen ne aggódj.

Mi föld úton lakunk,és lekopogom de a kerek is bírják.

Ha jól olvastam 99 ezerért vetted, ha csak az zavar hogy nem egy karos akkor cseréld vissza! Nem tudom hol vetted de ahol én tavaly ott 129ből adtak kedvezményt 10%ot- szóval nem negyven hanem durván 20 ezer lenne a különbség az neked kell tudni hogy megéri e.

2015. júl. 16. 09:59
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is a választ! Élesben is kipróbálva...tényleg nagyon jó, hogy bárhol a saját tengelye körül megtudom forgatni, mindenhol elfér. A kis apró "hibákat", amit én látok annak, meg kell szokni. Való igaz, ami ilyen többrészes, ráadásul picire csukható, nem várhatom el, hogy olyan masszívan álljon, mint egy teszem azt nagy bergon babakocsi.

A járdkon is jól megy, a járda közti résekkel kell vigyázni, nagyot huppan, nyilván a kicsi kerekei miatt. De a kocsiba való betétel meg isteni, nem kell küzködni az összecsukással.

A két tolókarosat majdcsak megszokom. Már nem fogják cserélni, de sztem lehet nem olyan vészes, csak idő kérdése, hogy ráálljon a kéz :)

Amit még találtam benne, nem lehet nagyobb dolgot tenni az aljába, betettem egy kulcscsomót meg egy fél literes vizet és a bukkanóknál érte az alját a "kosár". Most kicsit megcsomóztuk, hogy jobban feszüljön, de csodát nem várhatok. Bevásárláshoz más taktika kell:)

2015. júl. 17. 11:18
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekünk a kosár két év alatt tönkre ment, tényleg nem bevásárlásra való, mi varrattunk újat, bár nem az igazi de ruhát tudok bele pakolni. A bevásárláshoz meg vettünk ilyen hálós szatyrot. [url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2015. júl. 17. 22:10
 17/22 anonim ***** válasza:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2015. júl. 17. 22:11
 18/22 anonim ***** válasza:
2015. júl. 17. 22:12
 19/22 anonim ***** válasza:
2015. júl. 17. 22:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Hú,de jó, ilyet hol vettél?
2015. júl. 17. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!