Mit tartalmazzon egy babakocsi?
Sziasztok. Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy mi a fontos egy kocsinál. Fontos hogy van már egy hordozónk, tehát nem kell hogy multifunkciós legyen. De nem tudom érdemes e hogy legyen hozzá mózes, lábzsák stb stb. Árban kb 35.000 Ft-ra gondultunk, az se baj ha használt. De vagy ez van hozzá, vagy az, ez nincs, ez sincs... Nem tudom, mennyire fontos pl a mózes? Látom, sok sport kocsi dönthető majdnem teljesen, vagy teljesen vízszintesig viszont azokhoz csak lábzsák van, sokszor még pelenkázó táska sincs.
Adjatok valami tanácsot.
Szeptemberi baba lesz.
Spojler, légrugók, turbó, sport kipufogó, lehajtható tető, hifi, metál-fény, ha lány lesz akkor a belső tükör a fontos, és lehet rózsaszín dukkó.:-DDDD
(különben lövésem sincs, de sok szerencsét)
Szeptember eleji babánál én úgy véltem, fontos a mózes.
Pont télen lesz aktuális, s kényelmesebb és egészségesebb a teljesen vízszintes, valamint a hideg ellen jobban véd, mint egy sportrész. Zártabb, jobban "kuckósítható".
Várhatóan tavasz elejére nő bele a sportrészbe, akkor még elég változékony az idő, lábzsák jól jöhet.
A pelenkázótáska számomra nem lételem, hátizsákos típus vagyok.
A mózes amiatt is jó, mert mi pl. az első 3 hónapban abban altattuk, így ágyként is funkcionált.
Légzésfigyelőt is egy mozdulat volt berakni, aztán amikor sétálni mentünk, egy mozdulattal kivettük.
Lábzsák se árt a hideg évszakra, ami azért áprilisig is eltarthat, tartósabb meleg május-június környékén szokott beállni.
Mi e-bay-en vettünk egy használt B-Smart 4 (Britax) kocsit Londonból. Amikor megérkezett, kihívtunk egy ipari széndioxiddal tisztító vállalkozót (csíramentes utána minden), aki 3-4 rugóért újjávarázsolta a szövetrészeket. A fém vázat egyszerűen átmostuk Domestosszal.
A beszerzési ár így 23e volt, erre jött a fenti plusz. Ebben a mózes, a sportrész, a hordozó és az ISOFIX talp volt. Annyit spóroltunk, hogy ismerős hazahozta a csomagtartóban, a szállításért külön nem kellett fizetnünk. Ha kellett volna, akkor 10e Ft körül lett volna a költség csomagküldőszolgálattal.
A 3.válaszoló tökéletesen leírt neked mindent, én is ezt írtam volna!
Annyit tudnék még hozzá tenni, hogy azt nézd hogy ne pici, hanem nagy kerekei legyenek a baba kocsinak. Sokkal jobban "át tudsz vele kelni bárhol" télen sem utolsó ha hó van, és nem rázza szét a kicsit!
Őszi, téli babának szerintem kell mózes és lábzsák is.
Ami még fontos lehet, az az esővédő.
Nekem februári babám volt, még bundazsákot is vettem plusz. Használtam is.
Nagyon szépen köszönöm :)
Igen, ez így nem volt tiszta, hogy mikor mennyire fogom tudni kihasználni pl a mózest meg ilyenek. Köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!