Touragoo márkájú babakocsikról mik a vélemények?
Figyelt kérdés
2015. júl. 2. 15:21
1/3 anonim válasza:
Szarok.Nekem a flame volt,utáltam.Borzasztó keskeny a sportrész.Sok panaszt hallottam másoktól is.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekünk Saturn fajtájú van és nagyon szeretjük. Nem külön összeszerelhető részekből áll ( nincs hozzá hordozó vagy mózes rész külön) de három szögben dönthető, sportkocsivá alakítható, esernyőre csukható. Azt nem tudom, hogy még kapható-e új állapotban mert mi örököltük de így két gyerkőc után is simán bírja még a harmadikat. Jó nagy kerekei vannak, mindenen simán átmegy. Az is nagyon jó benne, hogy a tolókar átfordítható, a kupolával és a lábvédővel együtt pedig nagyon jól be lehet árnyékolni/védeni. Elég széles, kényelmes is. Ami hátránya, hogy nem bolygó kerekes ezért eleinte kicsit nehézkes vele az irányváltás de pár hét után már simán ment fél kézzel is. Nem írható a javára, hogy nagyon nehéz a váz( 15kg) így ha cipelni kéne emeletre vagy járműre felszállni vele arra nem tudnám használni. A többi fajtáját nem ismerem a márkának.
3/3 anonim válasza:
Én pontosan emlékszem rá, hogy milyen kényelmes volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!