Létezik ilyen babakocsi?

Figyelt kérdés
3 funkciós kocsit keresek, ahol külön dokkolhatóak 2 irányból a részek. 3 kereke van és nagyok, mint az ABC Cobrának. Kicsire csukható. A sportrész tágas és nem kagyló üléses. Nagy elvárások vagy van ilyen kocsi ?
2015. máj. 27. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nincs. Anno mi is sokat kutattunk, nem találtunk olyat, ami minden elvárásnak megfelelt volna :(
2015. máj. 27. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
touragoo flame, életem legjobb választása 2 éves kislányom is még lazán elfér benne, nem kagyló üléses , az nekem is rémálmom... könnyű, egykezes babakocsi
2015. máj. 28. 00:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Abc conrával mi a bajod?az megfelel ezeknek amiket írtál..kicsire csipikhato szerintem eléggé ..es en abc desing kocsikat tartom a legjobbaknak ..es szépek,jo minőségűek es könnyűek
2015. máj. 28. 01:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Csukható
2015. máj. 28. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát már bocsi második de a touargoo 4 kerekű és 16 (!!!!) Kg. Abszolút nem cobra kinézetű! Gondolom a kérdezőnek drága a kocsi ami érthető is de ez sem olcsóbb mert a két részes 73 74 ezer Ft... kiallitott darab a brendonba 80 ezer... Igaz ez is csak 2 részes...

Esetleg a Coletto babakocsikat lehetne megnezni bár az sem olcsó...

2015. máj. 28. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
2015. máj. 28. 08:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Használtan akarom megvenni nem újan :) A cobrával az a bajom, hogy kagylóüléses és az nekem nem jó, hason alszik a fiam. Köszi a válaszokat ! :)
2015. máj. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!