Szerintem a mamakiddies is szép, és itt nem olvastam még rosszat róla (a cobráról sem)
2015. máj. 23. 09:07
3/14 anonim válasza:
Hehe:) pont ugyanilyen gondban vagyok én is ugyanezzel a két kocsival.:)) eddig nagyon cobra parti voltam aztán a méretei miatt most a mamakiddies a favorit. Meg hát az csak új... rengeteg kiegészítővel...
ahogy olvasgatom a szerviz is es a bolt is minden tekintetben nagyon rugalmas remélhetoleg gondom nem lesz velük! Ja és most jöttek szép új szinek amik közül lehet válogatni :)
2015. máj. 23. 09:45
4/14 anonim válasza:
Nekünk Mamakiddies van. December óta használjuk, mi nagyon imádjuk. A szerviz valóban gyors, nekünk az egyik kis adapter nem mindig pattant ki levételkor, így kicsit nehezebb volt levenni, jeleztem e-mailben, és másnap már postán volt 2 vadiúj adapter. Én csak ajánlani tudom ezt a babakocsit. Ha van kérdésetek szívesen segítek :)
2015. máj. 23. 09:47
5/14 anonim válasza:
nekünk cobránk volt, és imádtam. Strapabíró, most, két gyerek után sincs komolyabb baja egy-két karcnál, pedig egyik gyerek két és fél, a másik kicsit több mint három évig használta.
2015. máj. 23. 09:56
6/14 anonim válasza:
Igen, szerintem holdjaro, nagyon nem tetszik, de nyilvan sokaknak meg pont ez tetszik. Izlesbeli kerdesekben nem erdemes vitatkozni. Te kerdezted, en valaszoltam.
2015. máj. 23. 11:14
7/14 anonim válasza:
Mindenképpen abc.Nèmet oldalon 75-ért újat kapsz.Olcsón szállítanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!