Melyik babakocsi legyen?

Figyelt kérdés

Egy évet használt, nagyon jó állapotú abc design cobra (75e)

Vagy körülbelül ugyanennyiért új mamakiddies prémium baby?

2015. máj. 23. 08:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Abc design cobra-t.

Egyreszt massziv, stabil, masreszt szep.

A mamakiddies olyan, mint egy holdjaro.

2015. máj. 23. 09:03
 2/14 A kérdező kommentje:

Holdjáró?

Szerintem a mamakiddies is szép, és itt nem olvastam még rosszat róla (a cobráról sem)

2015. máj. 23. 09:07
 3/14 anonim ***** válasza:

Hehe:) pont ugyanilyen gondban vagyok én is ugyanezzel a két kocsival.:)) eddig nagyon cobra parti voltam aztán a méretei miatt most a mamakiddies a favorit. Meg hát az csak új... rengeteg kiegészítővel...

ahogy olvasgatom a szerviz is es a bolt is minden tekintetben nagyon rugalmas remélhetoleg gondom nem lesz velük! Ja és most jöttek szép új szinek amik közül lehet válogatni :)

2015. máj. 23. 09:45
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekünk Mamakiddies van. December óta használjuk, mi nagyon imádjuk. A szerviz valóban gyors, nekünk az egyik kis adapter nem mindig pattant ki levételkor, így kicsit nehezebb volt levenni, jeleztem e-mailben, és másnap már postán volt 2 vadiúj adapter. Én csak ajánlani tudom ezt a babakocsit. Ha van kérdésetek szívesen segítek :)
2015. máj. 23. 09:47
 5/14 anonim ***** válasza:
nekünk cobránk volt, és imádtam. Strapabíró, most, két gyerek után sincs komolyabb baja egy-két karcnál, pedig egyik gyerek két és fél, a másik kicsit több mint három évig használta.
2015. máj. 23. 09:56
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Igen, szerintem holdjaro, nagyon nem tetszik, de nyilvan sokaknak meg pont ez tetszik. Izlesbeli kerdesekben nem erdemes vitatkozni. Te kerdezted, en valaszoltam.
2015. máj. 23. 11:14
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Mindenképpen abc.Nèmet oldalon 75-ért újat kapsz.Olcsón szállítanak.

Itt a link:

[link]

2015. máj. 23. 11:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Persze, szabad a vélemény, de mi a fenét jelent nálad az, hogy holdjáró???
2015. máj. 23. 11:58
 9/14 anonim ***** válasza:
7 es! 75 plusz a szállitás? Ami mennyi?? És mi van ha elromlik? Szerviz?
2015. máj. 23. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg a linket.Én több kocsit is rendeltem már németből(abc quinny)

Ezek azok a márkák melyekkel nem lesz gond.Sokkal olcsóbb mint itthon,ki lehet fogni nagy akciókat is.Amit belinkeltem 17 euróért szállítanak.

Van egy másik is: www.windeln.de,innen is rendeltem már,innen 10 euro a szállítás.

7-es voltam.

2015. máj. 24. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!