Lorelli Foxy vagy Caretero Monaco?
Konnyen kezelheto ,iranyithato sport kocsit szeretnek,a tengelybe ne rugjak bele folyton es a babanak is kenyelmes legyen(1,5 eves sokat hasznaljuk meg) ,ezen a ketton gondolkodom.
Aki hasznalja/hasznalta valamelyiket leirna a velemenyet?
koszonom
Egyik sem.Lorelli,chippolino silány márka.
Ha caretero akkor már a spacer inkább,monaco elég gagyi.
Tobben mondtak a Monaco-ra hogy gagyi eloben nem lattam ,weben rendelnem mert nem tudok utazni megnezni,de a talcai miatt nekem nagyon tetszik.
Kinezetre vagy funkciojaban gagyi a monaco velemenyed szerint?
Nekem Monaco van/volt.
Már 2,5 éves, lassan 1 éve nem használjuk.
Újonnan vettük bababoltban 22.000ft-ért.
A legjobb döntésem volt babakocsi ügyben.
Ez elött kétszer is mellélőttem, elöször egy ujszülött mózesessel, alig tudtam irányítani a nem bolygósítható kerék miatt, aztán egy hauck sportkocsit vettünk, na az meg olyan keskeny és kicsi,mindig belerúgtam a féktengelybe.
A monacót Auchanban láttam, tologattam kicsit,és egyből világossá vált, hogy ez az ami nekem kell.
Egy kézzel simán irányítható,összecsukható. Sokat bír.
Az én fiam egy mindenhova felmászós tipus, a babakocsiban/ról is rendszeresen ugrált és úgy semmi baja. Egyedül a habszivacs jött le a kapaszkodóról,más baja nincs.
Én kifejezetten ajánlom, mert kb 25.000 ft-ért meg lehet venni újonnan, 1 év garanciával. Van hozzá lábzsák meg tálca,bár én azt nem használtam.
Ez a babakocsi ugyan picit drágább, de nézd meg ezt is:
Baby Design Tiny - [link]
Mi is nézegettük a Lorelli Foxy-t és ezt is a boltban, de ég és föld a kettő. Előbbinél belerúgtam már a kipróbáláskor a tengelybe, plusz nehezen volt irányítható. Ez a babakocsi viszont jól irányítható (sportbabakocsihoz képest), a tengelye messzebb van, állítható a tolókarja és elég kicsire csukódik. Fél éve használjuk, most 15 hónapos a kisfiam. Én ezt csak ajánlani tudom.
Monaco babakocsinal a szivacsrol is hallottam hogy lejon idovel.
Mennyi idot bir a szivacs a kormanyon?
(kb 1 evet hasznalnank napi szinten)
Vagy lehet hozza szerezni ha esetleg szetjon?
Miért rossz a Caratero?
Mi most vettünk Spacert, és nagyon meg vagyok vele elégedve minden szempontból, szerintem szuper kis kocsi.
A 8-as kijelentését én sem értem. Arról alkoss véleményt,amit te már kipróbáltál,mint ahogy én is a Monacoról,mivel az van nekem. Köszönöm szépen,elégedett vagyok vele, ha nem így lenne, vettünk volna másikat,mint ahogy le is írtam,hogy a Hauck nekünk nem jött be.
A másikról ( Lorelli) nem alkotok véleményt,mivel nem használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!