Caretero Monaco sport babakocsirol szeretnek velemenyeket?
Figyelt kérdés
3 reszes nagy,nehezen iranyithato babakocsinkat,szeretnem lecserelni erre a tipusu sport kocsira.
Aki hasznalta vagy hasznalja megosztana velem a tapasztalatait?
Konnyen iranyithato?(kanyarodas stb)
A doles szoge ulo helyzetben kenyelmes a babanak?
Nem tul gagyi?
A komanyon a szivacsresz tartos?
A hatso tengely nem zavaro setalaskor (nem rugok bele folyton)?
Sok jot hallottam errol a kocsirol de mivel weben rendelnem erdekelne egy ket tapasztalat.
Elore is koszonom
2015. máj. 16. 15:39
1/5 A kérdező kommentje:
Fekrendszere milyen?
2015. máj. 16. 15:45
2/5 anonim válasza:
Mi Caratero Spacert vettünk nemrég, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez nem gagyi, azt sem hiszem, hogy az lenne, bár nem tudom mi számit gagyinak. :)
3/5 anonim válasza:
Mi is néztük mind a 2- t,én láttam élőben és nekem is a spacer tetszett jobban,a monaco "gagyi".
A spacer sokkal szebb.Szerintem.
5/5 anonim válasza:
nekünk Monaconk van, kb 8hós korától használtuk, én nagyon szerettem , könnyű és relative kicsi, és mégis a csomagtartós része jó nagy. a lányom az etetőtálcáját szereti nagyon. és a huzata sem kényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!