Van olyan baba autósülés, ami vízszintesig dönthető?
Figyelt kérdés
Van ilyen kagyló üléses hordozónk, de nem szeret benne lenni. Nagyon rövid ideig elnézelődik, aztán elkezd nyűglődni benne. Muszáj autóval elutaznunk, 3 órás út lenne, de így eléggé félek az úttól, hogy milyen lesz. 4 hónapos a lányom.
Nincs ilyen, mert vízszintesbe döntötten nem tudná ellátni a biztonsági funkcióját.
Inkább egy síró gyerek a hordozóban, mint egy darabokra szakadt a kórházban. Próbáljátok az alvásidejére időzíteni az utazást, hátha aludni fog. Illetve álljatok meg időnként és olyankor vegyétek ki a hordozóból pár percre. De menetközben SOHA ne vegyétek ki belőle, kizárólag, ha áll az autó!
2015. máj. 13. 11:56
5/11 anonim válasza:
Anno ortopéd orvost kérdeztem erről, hogy a gerincének rosszat tesz-e az autósülés. Azt mondta, hogy ha nem állandó jelleggel van benne, akkor nem. Heti 2-3 órás ülés még az újszülöttnek sem árt, ha ritkábban van, akkor végképp nem.
2015. máj. 13. 11:57
6/11 anonim válasza:
De itt eppen a hosszabb utrol van szo :) nem heti 2 3 orarol.
2015. máj. 13. 12:00
7/11 anonim válasza:
Egyszeri két-3 órától meg végképp nem lesz semmi baja a gerincének okoska.
2015. máj. 13. 12:10
8/11 anonim válasza:
Van ilyen, a besafe izi sleep is hasonló. De ezeket nem szabad vízszintesen bekötni, mert nem biztonságosak. Óránként meg kell állni pihenni és lefektetni a babát, a háta miatt. 3 órás út egy olyan babával, aki nem tud ülni, szerintem korai.
2015. máj. 13. 12:20
9/11 anonim válasza:
Van, Jane Matrix hordozó,keress rá és meg tudod nézni. Ez több fokozatban dönthető és teljesen fektetni is lehet. Fekve és ülve is beköthető.
2015. máj. 13. 12:30
10/11 anonim válasza:
Nem tudom ki az okoska kettonk kozul, de amig a gyerek nem tud magatol ulni addig nem ajanlott fel oranal tobbet ulnie egy kagylo ulesben.
Nem tudom miert van szukseg erre a hangnemre. Kellemes napot :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!