Melyik utósülést ajánlanátok, ami meteniránynak háttal beköthető és biztonságos?
Nania ülést ajánlom
0-25 kg-ig használható
0-9 kgig menetiránynak háttal, 9 kg-tól szembe
12 ezerért vettük :-)
Bár ha 11 kg ,és 9 hós a babád akkor már nem háttal kellene ültetni
én 0-25 kilósat, vagy 9-18/25 kilósat vennék. olyat, amit lehet menetiránynak háttal is bekötni. én több helyről is azt hallottam, és itt válaszolók is azt írták korábban, hogy a Nania a leggagyibb, legolcsóbb, legkevésbé biztonságosabb gyerekülés, ami arra jó csak, hogy a rendőr ne büntessen meg. bocsi az 1. válaszolónak!
korábban én is tettem fel hasonló kérdést.
nekem ezt ajánlották: [link]
ÉRdekes hogy így vélekedtek a Nania-ról
Mi is azt vettük.. Babaszafari boltban,ahol azért a gagyi,legolcsóbb üléseket árulják
De hát kinek a pap,......
0-25 kgig használható,szóval megéri
Szia!
Háttal beköthető és szembe is, nekünk ilyen van: Concord Ultimax.
Nagyon jó ülés, mi szeretjük, nem egy olcsó darab. A lányom vékonyka, simán elfér benne, nem tudom, nagyobb babának milyen.
Ja 0-18as.
Szia !
Mi 5 hónapos korban kénytelen voltunk autosülést váltani , mert elég nagy babám volt ! Nagyon szerettem, és nagyon jó a töréstesztje is! A legjobb gyerekülések egyike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!