Debrecenben van olyan taxitársaság, amelyik kérésre biztosít gyerekülést is?
Nincs autónk, valószínűleg nem is lesz, mert mindketten gyűlölünk vezetni és nem is tudunk jól.
Kisgyerekes ismerős nem sok van, így felmerült, hogy esetleg taxival vinnénk majd haza a kórházból a gyereket.
Mivel nem lesz kihasználva, nem feltétlenül vennénk gyerekülést, ezért a kérdés.
Tud valaki olyan társaságot, akik rendelkeznek újszülött gyereküléssel?
Taxiba nem kell gyermekülés. Ha nagyon aggódsz kérj kölcsön egyet. Vagy kölcsönözz.
De nem értem miért itt érdeklődsz miért nem hívod fel a taxi társaságokat....
Ahogy a hármas írja, az meg a másik, hogy talán erre van az oldal, hogy kérdezzünk?
Könnyebb kiírni itt egy kérdést, mint ezzel a kérdéssel zaklatni ~20 társaságot úgy, hogy konkrétan csak hónapok múlva lenne igényed a szolgáltatásukra.
Persze, ha nem tudunk majd kölcsönkérni arra az alkalomra és taxi se akad, akkor veszünk majd.
Csak az egyik bababolt honlapján olvastam erről, hogy Bp.-n van ilyen lehetőség, hogy a taxi gyereküléssel szerelt, hát gondoltam, megkérdezem.
Db. se túl pici azért, hátha... :)
Vegyél használtan hordozót ha nem akarsz költeni.
Én is etetőszéknek használtam.
Nagy hasznát fogod venni.
Amúgy a kresz szabályai szerint taxiban nem kell gyerekülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!