Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Debrecenben van olyan taxitárs...

Debrecenben van olyan taxitársaság, amelyik kérésre biztosít gyerekülést is?

Figyelt kérdés

Nincs autónk, valószínűleg nem is lesz, mert mindketten gyűlölünk vezetni és nem is tudunk jól.

Kisgyerekes ismerős nem sok van, így felmerült, hogy esetleg taxival vinnénk majd haza a kórházból a gyereket.

Mivel nem lesz kihasználva, nem feltétlenül vennénk gyerekülést, ezért a kérdés.

Tud valaki olyan társaságot, akik rendelkeznek újszülött gyereküléssel?

2015. máj. 1. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Kizartnak tartom, hogy újszülött szűkítős ülésuk lenne
2015. máj. 1. 11:49
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Taxiba nem kell gyermekülés. Ha nagyon aggódsz kérj kölcsön egyet. Vagy kölcsönözz.

De nem értem miért itt érdeklődsz miért nem hívod fel a taxi társaságokat....

2015. máj. 1. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
ValoValóban, a KRESZ szerint nem kell második. Viszont az újszülöttet nem adjak ki hordozó vagy újszülött kortól használható babakocsi nélkül. Mellesleg z egy dolog, hogy hivatalosan nem kell, de épeszű ember a gyereket nem azért teszi biztonsági ülésbe, mert a törvény azt mondja, hanem azért, hogy védje. ...
2015. máj. 1. 12:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Ahogy a hármas írja, az meg a másik, hogy talán erre van az oldal, hogy kérdezzünk?

Könnyebb kiírni itt egy kérdést, mint ezzel a kérdéssel zaklatni ~20 társaságot úgy, hogy konkrétan csak hónapok múlva lenne igényed a szolgáltatásukra.

2015. máj. 1. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne szerintem beszerezni egy hordozót. Nekem se volt kocsim, viszont olyan babakocsit vettem, amire rá lehet tenni a hordozót. Sok mindenre volt jó - ha csak a boltba akartam leszaldni, beletettem a babát, lehetett benne ringatni, amikor nem akart elaludni és még etetoszeknek is hasznaltam amíg nem tudott ülni. Plusz nem hátrány, hogy bárki, akinek autója van szállíthatja a kicsit
2015. máj. 1. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Vegyetek egy hordozót. Azt be lehet kötni a kocsiba, amikor mehettek haza abban hozzátok el a picit és bekötitek a kocsiba és kész. Amúgy két éves kisfiamat vittük kórházba taxival és nem adtak gyerekülést mondván nem kötelező a kresz szerint és mivel a csomagtartót üresen tartják utasok csomagjainak így nem is szállítanak magukkal, hogy esetleg szükség lesz rá.
2015. máj. 1. 14:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Persze, ha nem tudunk majd kölcsönkérni arra az alkalomra és taxi se akad, akkor veszünk majd.

Csak az egyik bababolt honlapján olvastam erről, hogy Bp.-n van ilyen lehetőség, hogy a taxi gyereküléssel szerelt, hát gondoltam, megkérdezem.

Db. se túl pici azért, hátha... :)

2015. máj. 1. 16:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Gyerek üléssel lehet rendelni taxit, de az újszülöttet abban nem tudod vinni, annak speciális szűkítős hordozó kell
2015. máj. 1. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Vegyél használtan hordozót ha nem akarsz költeni.

Én is etetőszéknek használtam.

Nagy hasznát fogod venni.

Amúgy a kresz szabályai szerint taxiban nem kell gyerekülés.

2015. máj. 1. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
A klinikán Debrecenben pont leszarják hogy viszed haza a gyereket.
2015. máj. 3. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!